L'actualitat gràfica de la invasió russa d'Ucraïna, que va començar el 24 de febrer del 2022. Els combats entre forces armades continuen, els ciutadans Ucraïnesos també pateixen els atacs, i les conseqüències es multipliquen per a Rússia però també per a Occident.

Soldats ucraïnesos patrullen a l'entrada de la regió de Kherson, molt a prop de les posicions russes, a la primera línia de Mykolaiv
Tamara, de setanta-un anys, plora davant del seu edifici d'apartaments destruït a Mariúpol
Una dona compra subministraments a un venedor en un carrer d'Orikhiv
Tombes de civils assassinats durant el conflicte entre Ucraïna i Rússia a la ciutat portuària de Mariúpol
Vista aèria de les tombes de les persones mortes durant la invasió russa d'Ucraïna, en un cementiri d'Irpin, a la regió de Kíev, el 18 d'abril de 2022.
L'Alla, mare de la víctima que va ser assassinada per soldats russos a Butxa el 17 de març, plora prop de la seva tomba al cementiri municipal de la ciutat, als afores de Kíev, el 18 d'abril de 2022.
Celebració del Diumenge de Rams a l'església de Sant Andreu i Tots Sants, a Butxa, Ucraïna, el 17 d'abril de 2022.
Els militars ucraïnesos són ruixats amb aigua beneïda mentre assisteixen a la consagració de les branques de salze el Diumenge de Rams, enmig de la invasió de Rússia, a una església de Lviv, Ucraïna.
Zhanna Lishchynska es troba dins d'un refugi antiaeri a la seva casa a Zaporizhzhya, Ucraïna
Christina Kopyna ensenya als nens a decorar ous de Pasqua el 17 d'abril de 2022 a Lviv, Ucraïna. Els nens van fugir de la ciutat oriental de Khàrkiv mentre l'exèrcit rus continuava la seva ofensiva cap a la zona.
Una espelma s'utilitza per fondre la cera que cobreix un dels ous de Pasqua decorats. Aquest projecte de decoració d'ous de Pasqua el porta a terme l'Organització Scout Nacional d'Ucraïna Plast per a nens que han hagut de fugir de les seves ciutats natals.
Un resident local fuma mentre es troba prop d'un edifici residencial, que va ser destruït a Mariúpol, al sud d'Ucraïna, el 17 d'abril de 2022.
Membres del servei de les tropes prorusses condueixen un vehicle blindat durant el conflicte entre Ucraïna i Rússia prop de la ciutat portuària del sud de Mariúpol.
Els cotxes destruïts en combat enmig de la invasió russa d'Ucraïna, en un dipòsit de ferralla d'Irpin, Ucraïna, el 17 d'abril de 2022.
Un cotxe passa per davant de la refineria de petroli de Lysychansk després d'haver estat colpejat per un míssil a la regió de Luhansk, Ucraïna, el 16 d'abril de 2022.