Ha mort Charlie Watts, bateria dels Rolling Stones. La notícia l'ha confirmat el publicista del músic en un comunicat: "És amb immensa tristesa que anunciem la mort del nostre estimat Charlie Watts. Ha mort tranquil·lament en un hospital de Londres avui, envoltat de la seva família", segons la nota, recollida per la BBC aquest dimarts. De seguida que s'ha conegut la notícia hi ha hagut nombroses reaccions de músics i artistes. "Un dia molt trist. Charlie Watts va ser el millor bateria. El més elegant dels homes i una companyia brillant", ha escrit el cantant Elton John. "Que Déu beneeixi Charlie Watts. Et trobarem a faltar. Pau i amor per a la família", ha recordat l'exbateria dels Beatles Ringo Starr. En aquest sentit, la banda britànica Duran Duran ha qualificat Watts d'"una absoluta inspiració per a una legió de bateries des del 1960" i ha destacat les virtuts de "gràcia, estil, dignitat i compostura que el definien". El mes de juny passat Watts, de 80 anys, va anunciar que no formaria part de la formació de Ses Satàniques Majestats en la nova gira pels Estats Units. La seva baixa va ser tota una sorpresa, ja que tot i la seva avançada edat –era el membre més gran de la banda– no havia faltat a cap cita en directe dels Rolling Stones des que va entrar a formar-ne part, el 1963. La causa exacta de la mort es desconeix.

El bateria anglès Charlie Watts, dels Rolling Stones, cap al 1965.
Els Rolling Stones a Londres el juliol del 1965.
Charlie Watts el 10 de desembre del 1968.
El bateria Charlie Watts dels Rolling Stones cap al 1970.
Keith Richards, Ron Wood, Mick Jagger i Charlie Watts arribant en iot al Chelsea Piers de Nova York per iniciar la seva gira mundial Voodoo Lounge el 1994.
Els membres del grup, el 2002, al Parc Van Cortland, al barri del Bronx, a la ciutat de Nova York.
Mick Jagger i Charlie Watts responent preguntes de la premsa a Nova York el 2005.
El músic britànic Charlie Watts dels Rolling Stones actuant a l'escenari Pyramid el quart dia del Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts el 2013.
Charlie Watts, de la banda britànica The Rolling Stones, actuant durant la nit inaugural de la seva gira mundial 50 & Counting a l'Staples Center de Los Angeles, Califòrnia, el 2013.
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood, de The Rolling Stones, actuant durant la seva gira sense filtre pels Estats Units el 2019.
stats