Desenes de milers de treballadors colombians s'han sumat a la vaga nacional de 24 hores convocada per les centrals obreres en contra de les polítiques econòmiques i socials del president del país, Iván Duque. A la foto, un membre de la policia colombiana s'enfronta als manifestants.
Més de 2.000 indígenes brasilers s'han manifestat davant del Congrés Nacional a Brasília per protestar contra el que ells veuen com a retrocessos en els seus drets territorials després que Jair Bolsonaro fos elegit president el gener.
Els fills de la Secretària de Premsa de la Casa Blanca, Sarah Sanders, Huck i George, s'asseuen als seus peus mentre dirigeix una reunió informativa amb els fills de periodistes i del personal de la Casa Blanca durant el 'Dia de portar als nostres fills i filles a la feina', a la Casa Blanca.
Vista general de Yueyaquan, un llac amb forma de mitja lluna situat en un oasi al desert de Mingsha Shan, a 6 km al sud de la ciutat de Dunhuang a la província de Gansu, Xina. El desert de Mingsha Shan forma part de l'antiga ruta de la seda.
Funeral d'una de les víctimes de la sèrie d'atemptats de diumenge passat contra esglésies i hotels de luxe a Sri Lanka. Les autoritats del país han reduït a 253 el nombre de morts, gairebé 100 menys dels anunciats prèviament. El reajustament en el balanç s'explica per la dificultat de comptar els cossos, a causa de l'estat en què han quedat arran de les explosions.
El cicló Kenneth ha colpejat al nord de Moçambic la nit d'aquest dijous, provocant forts vents que han arrencat arbres i han causat talls en el sistema elèctric. El cicló arriba al país africà només un mes després del devastador pas del cicló Idai, que va deixar un miler de morts.
stats