Ricardo Garcia Vilanova presenta el seu nou llibre sobre les rutes migratòries al nord de Líbia

Nadons en tractament a l'àrea de maternitat de l'hospital de l'ONG Metges Sense Fronteres a Kario, regió de Darfur (Sudan).
Refugiats i migrants a l'interior d'un autobús en un centre de deportació de Trípoli, de l'Anti-Illegal Immigration Agency, que depèn del govern de la capital.
Repartiment d'aliments en un centre de detenció exclusiu per a homes a Milita, a prop de Zawiyah.
Hospital de Kario a Darfur, de l'ONG Metges Sense Fronteres. A la imatge, pesen un nen del Sudan de Sud per al seu control mèdic (Sudan)
Una de les filles del palestí Yahya Hasanat, de 37 anys, plora la seva mort, causada per trets de les tropes israelianes durant les protestes de la Gran Marxa de la Tornada a la tanca amb Israel.
Sirians en el camp de refugiats d'Al-Hawl, procedents de la ciutat de Deir ez-Zor, d'on van haver de fugir pels combats que la van arrasar durant anys (Síria).
Soldats disparen contra jihadistes de l'Estat Islàmic durant els combats a Sirte (2016).
Membres de la tripulació de l'Open Arms (esquerra i dreta de la imatge) amb refugiats i migrants a la proa de l'embarcació, rumb a Itàlia.
Desenes de refugiats i migrants subsaharians són assistits per un equip de cooperants de l'ONG Open Arms i membres de l'ONG Emergency, que els prenen la temperatura per al triatge de coronavirus en la primera missió covid d'aquesta ONG.
stats