Anabel Alonso, mare per primer cop

L'actriu, de 55 anys, i la seva companya, de 42, han tingut el seu primer fill, Ígor

L'actriu Anabel Alonso s'ha convertit en mare per primer cop, amb la seva parella, la dramaturga argentina Heidi Steinhart, que va donar a llum el seu fill Ígor el 24 de maig. Anabel Alonso, de 55 anys, ho ha confirmat ella mateixa a Instagram: "L'Ígor ja és amb nosaltres!!! Va arribar el 24-05-2020. És meravellós", ha escrit l'actriu i humorista al costat d'una fotografia en què apareixen els peus del nadó.

Juntes afronten una nova etapa de les seves vides amb l'arribada de l'Ígor. Ha sigut Heidi Steinhart, de 42 anys, la que ha donat a llum el nen i ha afrontat en confinament la recta final de l'embaràs. De fet, Alonso ha compartit diverses imatges a les xarxes d'aquests moments.

Anabel Alonso va conèixer la seva parella el 2013, quan l'actriu es va posar a les ordres de la directora argentina en l'obra de teatre Lastres, i després també van tornar a treballar juntes a El trompo metálico, al Teatro del Arte de Madrid el 2016. L'actriu, que actualment interpreta Benigna Castro Romero en la sèrie de televisió Amar es para siempre, ha sabut preservar la seva vida privada, encara que el 2017 va fer pública la seva homosexualitat i va assegurar que li agradaria ser mare i que li rondava pel cap l'opció d'adoptar.

Al llarg de la seva carrera, de més de 30 anys treballant en teatre, cinema i televisió, Anabel Alonso, sempre somrient i amb gran sentit de l'humor, s'ha guanyat també l'afecte del públic i una gran popularitat, especialment des que va interpretar la Diana a la sèrie Siete vidas i també gràcies a la seva participació en diversos programes de la petita pantalla com Tu cara me suena o dues edicions de MasterChef celebrity.

El + vist

El + comentat