Elena Tablada recorda que té un "bebè al forn" des del monument a les víctimes jueves de l'Holocaust nazi

Les xarxes han assenyalat el poc do de l'oportunitat de l'ex de David Bisbal, de viatge a Berlín

Anunciar un embaràs sol ser una bona notícia que tothom aplaudeix. Tot i això, Elena Tablada ha aconseguit just al contrari. La noia que es va fer famosa per ser la nòvia de David Bisbal immediatament després de Chenoa ha aixecat molta polèmica a les xarxes arran d'una etiqueta que demostra que no té gaires coneixements d'història.

Tablada, que està embarassada, ha penjat a Instagram una imatge seva des del monument d'homenatge a les víctimes jueves de l'Holocaust nazi a Berlín, amb una etiqueta que deia "Bebè al forn". Un hashtag que molts han criticat per la falta d'oportunitat mostrada, atès que la majoria dels milions de víctimes del règim de Hitler van morir gasejades en camps d'extermini i posteriorment incinerades en forns.

Tablada, que té una filla amb Bisbal i que espera la segona criatura amb el seu actual marit, Javier Hungría, ha esborrat l'etiqueta –sense disculpar-se en cap moment– quan ha esclatat l'enrenou. "Bebè al forn" és una expressió anglosaxona –" Baby in the oven"– amb què Tablada volia recordar als seus seguidors que està embarassada, tal com ja va anunciar fa dos mesos.