Hugh Grant aixeca polèmica al Regne Unit per negar-se a saludar un ministre de Johnson

El titular de finances, Sajid Javid, ha acusat l'actor de "menysprear la classe treballadora"

L'actor Hugh Grant, de 59 anys, s'ha convertit en notícia al Regne Unit més enllà de la seva feina, arran del gest reivindicatiu que ha tingut amb el ministre de Finances del govern de Boris Johnson, Sajid Javid, al qual no va voler donar la mà ahir a la nit durant l'estrena de la pel·lícula El irlandés, de Martin Scorsese. L'home de confiança del primer ministre del Regne Unit ha assegurat que li va semblar increïblement groller per part de l'actor britànic, el qual és acusat pel polític de creure's que forma "part de l'elit" que "menysprea la classe treballadora".

Segons ha explicat Grant en una entrevista a ES Magazine, no li va donar la mà a Javid perquè quan va ocupar el càrrec de secretari de Cultura, entre el 2014 i el 2015, no va donar suport als seus companys de professió en la campanya que van fer contra els hackejos a telèfons per part d'alguns mitjans de comunicació. Des del seu punt de vista, Javid va menysprear els afectats. "Si no li importa, no li donaré la mà perquè va ser groller i despectiu amb les víctimes de l'abús de la premsa quan els va conèixer com a secretari de Cultura", ha explicat un portaveu de l'actor britànic.

Grant, que va ser una de les víctimes a les quals els van punxar el mòbil il·legalment, va emprendre una batalla judicial contra el grup mediàtic Mirror Group Newspapers, propietari entre d'altres del diari anglès Daily Mirror. En finalitzar la seva lluita judicial, va ser indemnitzat amb més de 100.000 euros.

Més continguts de

El + vist

El + comentat