Messi compra un altre hotel (aquest a Mallorca)

La gestió de l'establiment la portarà, com en els anteriors, el grup Majestic

MiM Hotels, la cadena hotelera propietat del jugador blaugrana Leo Messi, ha ampliat la seva cartera amb l'adquisició d'un establiment a Mallorca, el tercer del grup. Es tracta de l'Hotel Fona Mallorca, situat a la localitat de s'Illot, a primera línia de mar i a 50 metres de la platja de sa Coma.

L'establiment consta de 98 habitacions, així com un 'spa', un gimnàs, dues piscines i un bar-restaurant de cuina mediterrània amb vistes al mar, segons ha informat aquest dimecres la companyia del futbolista argentí, que compta actualment amb dos hotels: un a Sitges i un a Eivissa, gestionats tots dos per Majestic Hotel Group. El grup emprendrà una reforma integral de l'edifici per a la temporada 2020, després d'haver efectuat una primera fase d'obres que ha consistit en la remodelació dels lavabos.

Durant aquesta temporada, l'establiment operarà sota la marca Hotel Fona Mallorca i serà el 2020, un cop remodelat íntegrament, quan reobrirà com a Hotel MiM Fona Mallorca. La compravenda ha estat confirmada per l'anterior propietari de l'hotel. "No hi ha cap dubte que la imatge de Messi té ganxo a nivell internacional i que això beneficiarà s'Illot i Mallorca en matèria de promoció. Es tracta d'una bona operació, tant a nivell personal com per a l'illa", ha explicat l'empresari respecte a l'hotel, que es preveu que pugi de rang fins a les quatre estrelles superiors o les cinc després de la reforma.