Miguel Bosé posa faldilla als seus fills i se'ls emporta a una promoció

El cantant ha assistit amb els nens a l'estrena de 'Godzilla: rey de los monstruos', a Los Angeles

El cantant Miguel Bosé, de 63 anys, ha aparegut a l'estrena promocional a Los Angeles (Califòrnia) d'una pel·lícula infantil acompanyat pels seus dos fills, els bessons Tadeo i Diego. La seva presència en l'esdeveniment publicitari, amb 'photocall' inclòs, és la primera del cantant amb els dos nens, cosa que ha resultat molt curiosa perquè des que van néixer havia sigut molt restrictiu i sobreprotector en relació amb la seva imatge pública als mitjans de comunicació.

Aquest canvi de criteri, que no se sap si és puntual i limitat a aquesta promoció cinematogràfica o si s'allargarà en el temps, arriba després que se sabés que l'artista passava per problemes econòmics. Concretament, va ser a mitjans del 2018 quan es va fer públic que Bosé era un dels principals morosos que tenia Hisenda a Espanya, amb un deute acumulat de més d'1,8 milions d'euros. L'elevada quantitat que es va fer pública no va sorprendre tant els que seguien la trajectòria empresarial del cantant, que volia diversificar les seves fonts d'ingressos amb una empresa especialitzada en pernils i que va acabar fracassant. Prèviament a aquesta aventura fallida, Bosé ja va passar per estretors econòmiques que el van obligar a desfer-se al desembre del 2015 de dos quadres que de jove li va regalar Andy Warhol, i al febrer del 2016 també es va vendre les ceràmiques que li havia regalat Pablo Picasso.

Per a la seva aparició pública amb els dos nens, Bosé ha escollit un 'look' trencador, sobretot per a les criatures, perquè per a ell això ja és gairebé un clàssic. S'han posat tots tres la mateixa vestimenta: una faldilla llarga i plisada fins als peus de color negre, acompanyada d'una americana i d'una armilla negres sobre una camisa blanca. Tots tres han aparegut, a més, amb ulleres de sol i calçat esportiu. En conjunt, una posada en escena que garantia una àmplia difusió mediàtica en la presentació pública del film.

L'aparició amb els nens en un esdeveniment publicitari arriba també després que Bosé s'hagi divorciat de Nacho Palau, la seva parella durant 26 anys, tal com es va fer públic a finals del 2018. Des de llavors viu a Mèxic, acompanyat pels seus dos bessons, que enguany faran vuit anys. A Espanya hi viu el seu ex, que es va emportar l'altra bessonada que van tenir, l'Ivo i en Telmo, nascuts set mesos després que els seus germans però que no es va explicar fins al cap de tres anys. La lluita que mantenen ara Palau i Bosé es deu al fet que el primer vol que els quatre nens es criïn junts com a germans que van ser, encara que els uns siguin biològicament de Bosé i els altres de Palau.

Més continguts de