Gent 21/07/2019

Acord per la custòdia de la filla de Bradley Cooper i Irina Shayk

La petita Lea, de dos anys, viurà a Nova York, on s’havia mudat Shayk, i on ara també s'hi instal·larà l'actor

à.g.
1 min
Gent Acord per  la custòdia  de la filla de  Bradley Cooper  i Irina Shayk

Una de les separacions de l’any arriba a bon port, si més no per a la filla de la parella. L’actor americà Bradley Cooper i la model russa Irina Shayk han arribat a una entesa pel que fa a la custòdia de la filla que tenen en comú. El fet que la ruptura d’aquesta superparella s’atribueixi a una suposada infidelitat de l’intèrpret amb la cantant Lady Gaga (amb qui van compartir rodatge a la pel·lícula Ha nacido una estrella) ha posat tots els focus de la premsa rosa sobre el procés.

La petita Lea, de dos anys, viurà a Nova York, on s’havia mudat Shayk mentre que Cooper es quedava a Los Angeles. Ara, segons l’acord, ell també s’instal·larà a la ciutat que mai no dorm per poder criar la seva filla.

La parella haurà sobreviscut quatre anys. En una entrevista recent a Harper’s Bazaar, la model reflexionava sobre la presumpta infidelitat comesa per Cooper. “Suposo que és un comportament humà. Com que no pots tenir-ho, aleshores ho vols tenir. Hi ha una cortina i vols obrir-la per veure què hi ha al darrere. Es tracta només de curiositat, suposo”. Shayk afirmava també que seguia creient en l’amor. “¿Crec en el matrimoni? Esclar que sí. No soc la típica persona que s’hi oposa”.

stats