Gent 08/09/2021

Ainhoa Arteta se separa del seu quart marit, Matías Urrea

Segons 'Semana', la soprano basca i el seu encara marit estan intentant arribar a un acord de divorci dos anys després de casar-se a Cadis

1 min
Matias Urrea i Ainhoa Arteta a la gala Starlite de Marbella l'any 2018

BarcelonaLa soprano Ainhoa Arteta s'ha tornat a separar. Segons la revista Semana, la cantant i el que fins ara era el seu marit, el militar Matías Urrea, han posat fi al seu matrimoni, que van firmar en una cerimònia fa dos anys a Cadis. Segons la revista, aquest no seria el primer cop que posen distància entre ells però sí el primer que decideixen fer-la definitiva. De fet, el divorci aniria acompanyat del trasllat d'ella a Bilbao, de manera que deixaria enrere la seva etapa a Madrid. La parella hauria previst anunciar aviat el divorci però una filtració hauria posat en alerta la revista, que se'ls ha avançat.

La crisi de parella coincideix amb un mal moment de salut de l'artista, que el 25 d'agost va abandonar l'hospital després de passar més d'un mes ingressada en un centre de Sevilla arran d'un còlic nefrític molt greu que la va obligar a passar deu dies a la unitat de cures intensives. La cantant lírica, nascuda a la localitat guipuscoana de Tolosa fa 56 anys, arrossega seqüeles del coronavirus, del qual es va contagiar el febrer passat. "Avui m'han donat d'alta. Només puc dir gràcies, gràcies i més gràcies per salvar-me la vida i per tot, des del tracte a la professionalitat", va dir llavors Arteta. L'artista s'ha casat en quatre ocasions i té dos fills: Iker Garmendia i Sarah Croft.

Arteta amb el seu darrer marit, Matías Urrea
stats