Gent 05/09/2019

Una baralla familiar provoca que Britney Spears perdi la custòdia compartida dels seus fills

El seu ex, Kevin Federline, ha aconseguit que un jutge revisi l'acord que tenien ell i l'artista

Ara
2 min
Britney Spears

BarcelonaBritney Spears no passa per bons moments. Després que hagués d'ingressar en un centre psiquiàtric per una recaiguda en els seus problemes mentals, ara li ha tocat el torn a la relació amb els seus fills, sobre els quals deixarà de tenir la custòdia compartida. Tal com ha explicat Mark Kaplan, advocat de família que representa l'ex de l'estrella, Kevin Federline, fa uns dies el pare de la intèrpret, el Jamie, es va enfrontar amb el Sean, fill gran d'aquesta. Arran dels fets, Federline es va presentar a la comissaria acusant el seu exsogre per aquesta baralla "física" i amb la intenció de demanar una ordre de protecció per als dos fills que té amb Spears.

El pare de Spears hauria sacsejat el seu net Sean, de 13 anys, davant del seu germà, Jayden, de 12 anys. A continuació, la cantant s'hauria emportat els nens de casa. L'acció de la mare, però, no ha servit per aturar el pare, que el 28 d'agost va presentar una petició per modificar l'acord de custòdia que tenia amb la seva exdona.

Kevin Federline, ex de Britney Spears

Fins ara s'estipulava que els nens repartissin el seu temps al 50% entre el pare i la mare, tot i que, a la pràctica i des de fa prop d'un any, tal com assenyala Kaplan, passaven gairebé el 90% del temps amb el seu pare i un 10% amb la seva mare, tal com han publicat mitjans com 'People' o 'TMZ'. El nou acord preveu que ella tingui des d'ara només el 30% de la custòdia i que les visites que faci als fills siguin sempre supervisades.

"És important per al Kevin que, tot i el que ha passat, els nens segueixin tenint una relació continuada amb la seva mare", ha declarat el seu advocat. Federline ja va reclamar la custòdia total dels nens quan el gran encara no tenia ni dos anys. Era el 2007, quan la cantant de 'One more time' va acabar ingressada en una clínica de desintoxicació. L'acord es va anar modificant fins que els dos progenitors van compartir de manera igualitària la custòdia dels dos menors.

stats