Amputen una cama a l'actor Juan Pablo Medina, conegut pel seu paper a 'La casa de las flores'

L'actor, de 43 anys, va patir una trombosi durant un rodatge que ha acabat en amputació

2 min
Juan Pablo Medina en una imatge promocional de 'La casa de las flores'

BarcelonaL'actor mexicà Juan Pablo Medina ha sigut donat d'alta a l'Hospital Ángeles del Pedregal, a Ciutat de Mèxic, on estava ingressat després de patir una trombosi que li ha comportat l'amputació d'una cama. Fonts pròximes a Medina han assegurat al diari mexicà El Universal que el dissabte 28 d'agost va ser donat d'alta després de gairebé un mes i que es "troba bé i content de ser a casa". "Es troba molt bé i ben cuidat, menja sense problema i està content per la seva recent nominació a l'Ariel", han dit aquestes fonts per intentar treure ferro a la greu situació.

També van informar que l'actor, de 43 anys, manté una actitud positiva i que no pensa deixar de banda la seva carrera pel que li ha passat. A mitjans d'agost es va saber que el coprotagonista de la sèrie de Netflix La casa de las flores va patir una trombosi. En aquella ocasió, es va informar també que Medina hauria patit problemes als intestins derivats de la malaltia, segons van informar des de TV Asteca. La trombosi va tenir lloc mentre estava enregistrant una sèrie, moment en què va començar a trobar-se malament i va ser portat d'urgència a l'hospital, on se li va diagnosticar aquesta afecció coronària.

L'actor, conegut pel seu paper de Diego Olvera en la popular sèrie de Netflix i també per la seva aparició en la ficció Amarres de la HBO, ha estat en tot moment acompanyat per la seva família i per la seva nòvia, la també actriu Paulina Dávila. També el seu pare hi ha tingut un paper important, ja que és metge de professió. Medina estava gravant una sèrie per a Disney en la qual ha sigut reemplaçat per Óscar Jaenada. L'actor havia sigut nominat recentment en la categoria de millor actor en els premis Ariel, que concedeix l'Acadèmia Mexicana d'Arts i Ciències Cinematogràfiques.

stats