Gent 12/03/2020

Ana de Armas i Ben Affleck són parella

Unes fotos dels actors passejants junts per una platja confirmen els rumors dels últims dies

Albert Castellví
2 min
Ana de Armas i Ben Affleck a l'Havana

BarcelonaAna de Armas i Ben Affleck són nòvios. Les sospites van començar fa pocs dies, quan es va saber que tots dos havien viatjat junts a Cuba, el país natal d'ella. Aquest dijous, però, els rumors s'han confirmat, quan el portal nord-americà TMZ ha fet pública una sèrie de fotografies en què es veuen els dos actors passejant abraçats i fent-se petons per una platja de Costa Rica. Affleck porta una càmera a la mà, i en algunes de les imatges hi apareix fotografiant De Armas.

Els dos actors es van conèixer la tardor passada, durant el rodatge de la pel·lícula Deep water, que està previst que s'estreni al novembre i en què interpreten el matrimoni protagonista.

Affleck, de 47 anys, es va casar amb la també actriu Jennifer Garner el 2003. D'aquella relació van néixer els tres fills de l'actor, de catorze, onze i vuit anys. El 2015, però, la parella es va separar, malgrat que el divorci no es va formalitzar fins al 2018. Per la seva banda, De Armas va estar casada amb l'actor català Marc Clotet entre el 2011 i el 2013.

L'actriu, de 31 anys, es va donar a conèixer a Espanya l'any 2007 gràcies a la sèrie d'Antena 3 El internado, i els últims anys ha aconseguit fer-se un lloc en la indústria cinematogràfica de Hollywood. El 2017 va ser una de les protagonistes de Blade runner 2049, i des de llavors ha participat en films com Knives out, La xarxa vespa o Sin tiempo para morir, la pròxima pel·lícula de l'agent 007, en què serà la nova noia Bond. Al gener alguns mitjans l'havien aparellat amb Bradley Cooper després que se'ls veiés conversant en una trobada d'actors, però l'entorn de l'actriu va negar que tinguessin cap relació.

stats