Gent 28/01/2022

Antonio Resines surt de l'UCI després d'un mes ingressat per covid

L'actor ha sigut traslladat a planta

ARA
1 min
L'actor Antonio Resines

L'actor Antonio Resines ha sortit de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid després d'un mes ingressat arran de complicacions derivades del coronavirus. L'intèrpret, de 67 anys, ha sigut traslladat a planta, segons ha informat el centre hospitalari. Resines va ingressar a l'UCI per "una insuficiència respiratòria aguda secundària a pneumònia covid bilateral", segons l'informe mèdic.

Resines, que havia rebut les dues primeres dosis de la vacuna però li faltava la de reforç, va haver d'ingressar a l'hospital quan estava rodant la tercera entrega de la pel·lícula Padre no hay más que uno, de Santiago Segura. Un altre dels projectes que va haver de deixar a mitges va ser la sèrie per a Movistar+ Sentimos las molestias, en la qual comparteix repartiment amb Miguel Rellán i Fiorella Faltoyano. Aquesta última va ser de les primeres persones en avançar a través de Twitter les bones notícies sobre la salut de Resines. L'actriu va penjar una imatge antiga de tots dos amb el següent missatge: "Aquesta foto és per explicar-vos que Resines surt demà de l'UCI, on ha estat durant més d'un mes lluitant contra el covid... Ha guanyat la batalla. Estic molt contenta i volia compartir-ho amb vosaltres".

Guanyador del Goya al millor actor per La buena estrella, de Ricardo Franco, Resines va ser president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya entre el 2015 i el 2016.

stats