Hollywood

Armie Hammer sobre les acusacions de canibalisme: "És divertidíssim"

L'actor ha concedit una entrevista al pòdcast 'Painful lessons' després d'un any i mig de silenci

3 min
Armie Hammer

BarcelonaJa fa més de tres anys i mig que el món es va posar les mans al cap després de conèixer les acusacions de canibalisme contra l'actor Armie Hammer, que es va fer famós per la pel·lícula Call me by your name. L'any 2020 una de les seves exparelles el va acusar de tenir tendències caníbals, i això va provocar la fi de la seva carrera professional i del seu matrimoni. Hammer es va traslladar a viure a les illes Caiman i des de llavors se n'han tingut senyals de vida amb comptagotes. Però aquest dilluns el pòdcast Painful lessons ha tret l'actor de l'ostracisme publicant una entrevista que acaba amb un any i mig de silenci.

"Tot i les discrepàncies, i digués el que digués la gent, ara em sento realment agraït pel que va passar, perquè el que tenia dins meu abans que passés tot això no em feia sentir bé. Mai vaig arribar un punt en què fos feliç amb mi mateix, en què tingués autoestima. Mai vaig saber com estimar-me", diu Hammer, que centra el discurs en el patiment que va viure després de ser assenyalat com a possible caníbal, una acusació que mai va arribar a la justícia. Un temps després, diferents dones també van interposar diferents demandes per assetjament sexual, que incloïen detalls sobre les seves pràctiques sexuals, com ara el seu gust pel sadomasoquisme. La Fiscalia de Los Angeles, però, no va veure cap delicte en cap de les acusacions presentades.

Armie Hammer i la seva ex Elizabeth Chambers

Al pòdcast, que també inclou fragments de vídeo, confessa que va tenir pensaments suïcides per l'odi que va rebre: "Estava en una platja i vaig començar a nadar molt, molt lluny i em vaig quedar allà... en un intent de suïcidi a mitges. Però vaig pensar que no ho podia fer pels meus fills", recorda. Hammer comparteix amb la seva exdona, Elizabeth Chambers, dues criatures, Harper Grace, de nou anys, i Ford Douglas Armand, de set. Sobre la seva exdona, que en el moment en què es van fer públiques les acusacions es va posar a disposició de les víctimes, va evitar fer cap declaració.

L'actor treu ferro de les acusacions de canibalisme

Si bé fa un any i mig va aprofitar una entrevista amb Air Mail per autodefinir-se com un "cabró egoista" i assumir haver "comès errors", el to al pòdcast Painful lessons ha sigut ben diferent. "La gent va dir coses sobre mi molt inversemblants... com que era un caníbal. Ara soc capaç de mirar-ho amb distància i perspectiva i dir: és divertidíssim", afirma amb un to àcid que manté durant tota l'entrevista.

A més de reviure la situació del 2020 amb cert despit, Hammer assegura que aquella etapa va significar "la mort de l'ego, de la carrera actoral". "Em va assassinar. Va assassinar el meu ego. Va assassinar tota la gent del meu voltant que pensava que eren amics meus i no ho eren. Tota aquesta gent, en un tancar i obrir d'ulls, es va esfumar", reitera.

Després de complir-se tres anys i mig dels fets i de nou mesos de rehabilitació, Hammer vol reprendre el seu vincle amb el món del cinema. A l'espai de Painful lessons ha anunciat que està treballant per tenir el seu propi espai creatiu i que té la intenció d'escriure un guió, una posició menys visible que la que tenia abans que sortissin a la llum les acusacions de canibalisme.

stats