The Eras Tour

El ball de Paul McCartney i l'aparició de Travis Kelce, les dues sorpreses del concert de Taylor Swift

El tercer concert a Wembley de la cantant nord-americana ha estat una de les actuacions amb més sorpreses de The Eras Tour

2 min
Taylor Swift al primer concert de Madrid

BarcelonaEl 26 de gener de 1990 Paul McCartney va fer el seu últim concert a Wembley. Aquest diumenge el cantant va tornar a l'estadi, però en aquesta ocasió no per ser damunt l'escenari sinó com un dels 90.000 espectadors del concert de Taylor Swift. McCartney es va revelar com un seguidor entregat: els assistents al concert el van gravar amb un somriure d'orella a orella i alçant els braços al ritme de But daddy I love him. Tal com es pot veure en diferents vídeos difosos a xarxes, l'ex-Beatle va sumar-se desacomplexadament a un grup de fans que anaven vestides a conjunt per convertir-se en un swiftie més. El concert de Swift ha suposat un petit descans per a McCartney, que està en plena gira del Got Back Tour, que des del 2022 l'ha portat a actuar pels Estats Units, Sud-amèrica, Austràlia i Europa.

Com és costum als concerts de la nord-americana, a la cita londinenca també va haver-hi intercanvi de friendship bracelets –les polseres de l'amistat que fan les swifties– i McCartney també en va rebre. Ell, però, no ha estat l'única celebrity que ha gaudit del concert de la cantant de Cruel summer i que s'ha endut a casa alguna de les polseres de l'amistat: en els tres primers concerts londinencs –en va fer un divendres, un dissabte i un diumenge, hi ha hagut sobrepoblació d'estrelles. Per la zona VIP hi van passar Bon Jovi, Ellie Goulding, Cate Blanchett, Tom Cruise, Phoebe Waller-Bridge, Andrew Scott, Hugh Grant, Ashton Kutcher i Mila Kunis, entre d'altres.

Amor damunt de l'escenari

Després de mesos assistint als seus concerts arreu del món, Travis Kelce, parella de Swift, va tenir la seva quota de protagonisme també damunt de l'escenari. La versió romàntica del somni americà es va materialitzar quan el jugador de futbol americà va acompanyar la seva nòvia durant la interpretació de la cançó I can do it with a broken heart, de la qual s'ha modificat l'escenografia per tal de poder incloure l'esportista. El jugador de futbol americà va deixar la samarreta dels Kansas City Chiefs per lluir un jaqué negre amb camisa i llacet blanc i barret de copa per fer el paper d'un dels ballarins de Swift.

El clímax de l'escena, que va estar acompanyada dels crits d'eufòria dels fans, va arribar quan Kelce va agafar en braços una Swift que feia veure que es desmaiava, per portar-la a un sofà. Allà la va ventar, maquillar i ajudar a canviar de roba amb la col·laboració d'un segon ballarí. Les xarxes s'han desfet en elogis cap a Kelce amb comentaris a X com "Travis és l'ésser humà més entranyable del món" o "Segurament és l'aparició sorpresa més entranyable de totes".

stats