Cinema

Belén Cuesta, mare de la seva primera filla

Tres mesos després d'anunciar per xarxes que estava embarassada, l'actriu ha donat a llum la seva filla

2 min
Belén Cuesta

BarcelonaL'actriu Belén Cuesta ja és mare. A les portes del 2024, la intèrpret ha tancat l'any donant a llum la seva primera filla aquest dimecres. Va ser al setembre quan Cuesta va sorprendre els més de 855.000 seguidors d'Instagram amb la publicació d'una fotografia lluint una camisa desbotonada d'on sobresortia una prominent panxa d'embarassada. A partir d'aquell moment, l'actriu sevillana ja no va amagar la il·lusió de convertir-se en mare per primera vegada.

Belén Cuesta, de 39 anys, ja ha tingut el primer regal de Nadal. L'actriu, que ha estat treballant fins a l'últim moment, ha donat a llum la seva filla aquest dimecres, tal com ha avançat la revista Lecturas. "Aquesta nova forma em fa tenir els pantalons descordats i el cor fort d'amor com mai", escrivia fa tres mesos en una publicació a Instagram en què anunciava que estava embarassada. Des de llavors que les coses han canviat força.

Tot just fa pocs dies, Cuesta va organitzar una petita festa per celebrar que l'arribada de la criatura s'acostava; tant és així que va trencar aigües abans del previst. Entre els convidats, hi havia algunes de les seves millors amigues, cares conegudes com les actrius Macarena García o Anna Castillo.

La sevillana sempre ha estat reservada amb la seva intimitat i, de fet, a hores d'ara encara no es coneix la identitat del pare de la criatura, amb qui comparteix una relació des de principi d'any. Llavors feia poc temps que s'havia separat del també actor Tamar Novas, amb qui havia estat unida sentimentalment des del 2012.

La notícia del naixement de la criatura arriba en un dels moments de més èxit professional de l'actriu, que ostenta un bon palmarès. Va guanyar el premi Feroz i el Goya a la millor actriu protagonista per la interpretació a la pel·lícula La trinchera infinita i abans, el 2017, també havia estat guardonada amb un altre Feroz, aquesta vegada com a millor actriu de repartiment per la sèrie Paquita Salas. També ha tingut papers destacables a la sèrie La casa de papel i a la pel·lícula Ocho apellidos catalanes. Entre els projectes de futur, té pendent l'estrena de Cristóbal Balenciaga, la sèrie de Disney+ sobre el mític dissenyador basc.

stats