Gent 18/06/2019

Bella Thorne publica imatges d'ella despullada per acabar amb el xantatge d'un 'hacker'

"Que et fotin a tu i al poder que creus que tens sobre mi", ha escrit l'ex 'nena Disney'

Ara
2 min
Bella Thorne publica a Twitter imatges d'ella despullada per acabar amb el xantatge d'un hacker

BarcelonaL'actriu Bella Thorne, coneguda des que era una 'nena Disney', ha tornat a concentrar l'atenció mediàtica per les imatges íntimes que s'ha vist abocada a publicar. Thorne ha publicat a Twitter –a Intsgram no ho podia fer per l'elevat nivell de censura d'aquesta xarxa– unes imatges en què se la veu parcialment nua. El motiu, segons ha explicat ella mateixa, és contrarestar el xantatge que li estava fent un 'hacker' després que aquest l'amenacés amb difondre imatges d'ella nua de cintura cap amunt. Thorne li ha 'dedicat' la publicació al 'hacker', i li ha dit: "Que et fotin a tu i al poder que creus que tens sobre mi".

Thorne, que només a Instagram és seguida per més de 19 milions de persones, assegura "haver estat amenaçada" amb aquestes fotos, que el 'hacker' li deia que les faria públiques si no complia amb alguna condició que ella no ha fet pública. "Tu no pots controlar la meva vida ni podràs fer-ho mai", ha escrit al presumpte delinqüent, al qual ha escrit que "aviat" tindrà "l'FBI a casa". L'actriu, coneguda per sèries com 'Famous in love' o pel·lícules com 'Amor a medianoche', diu que parlarà sobre aquest tema al seu pròxim llibre.

Amb només 21 anys, Thorne té una fama global que no es caracteritza precisament per estar allunyada de temes espinosos i drames personals. De fet, en plena polèmica dels abusos sexuals de Harvey Weinstein i Kevin Spacey, Thorne va explicar que havien abusat d'ella des de feia anys. Concretament, va dir, "des que puc recordar". "Van abusar de mi sexualment i psicològicament des que recordo fins que vaig fer 14 anys..., quan per fi vaig tenir el coratge de tancar la porta a la nit i seure a esperar. Tota la maleïda nit. Esperant que algú s'aprofités de mi una altra vegada. Vaig esperar i esperar per aturar-lo, i finalment ho vaig fer", va escriure a Instagram en aquella ocasió.

stats