Berlusconi abandona l'hospital després d'haver patit nous problemes cardíacs

El propietari de Mediaset, que va tenir coronavirus l'any passat, porta un marcapassos des del 2006

1 min
Silvio Berlusconi, ex primer ministre italià, farà 84 anys a finals d'aquest mes de setembre

BarcelonaEl tres vegades primer ministre d'Itàlia i líder del partit conservador Força Itàlia (FI), Silvio Berlusconi, que l'any passat va superar el coronavirus, va abandonar ahir al vespre l'hospital de Milà on va ser ingressat dijous per ser sotmès a una revisió. L'empresari i eurodiputat actualment, de 84 anys, va ingressar a l'Hospital San Raffaele, on ja ha havia anat diverses vegades aquest any, per fer-s'hi "una revisió clínica en profunditat", segons van informar mitjans italians recollits per Efe.

Berlusconi va patir "un lleu problema cardíac que va requerir una revisió a l'hospital i les proves que li van fer van tenir el resultat esperat", ha informat la televisió pública italiana. El líder de FI va ser hospitalitzat a l'abril durant 24 dies i va ser donat d'alta per seguir les cures a la seva mansió d'Arcore. Després va tornar a ser ingressat a mitjans de maig per sotmetre's a controls.

El magnat arrossega problemes de salut des de fa temps i ja va estar ingressat alguns dies al gener en un hospital a Mònaco per problemes cardíacs. El 2006 se li va implantar un marcapassos. El propietari de Mediaset també es va contagiar de coronavirus el setembre del 2020 i va ser ingressat amb una pneumònia bilateral, encara que va ser donat d'alta dos dies després.

stats