Icòna espanyola
Gent 12/07/2023

Bertín Osborne serà pare als 69 anys del que ha declarat com a un "accident"

La notícia del futur "fill no desitjat" l'ha publicat en exclusiva la revista 'Lecturas', a qui Osborne planteja denunciar per la publicació

2 min
Bertín Osborne confirma que es divorcia

BarcelonaLa notícia del futur sisè fill de Bertín Osborne ha arribat per sorpresa de tothom, també d'ell i de la seva parella Marlises Gabriela Guillén. Segons ha avançat en exclusiva Lecturas, la model i empresària, de 32 anys, està tot just en el primer trimestre de l'embaràs, i per tant s'espera que el primer fill en comú neixi al desembre, quan la icona espanyola ja tingui 69 anys. Segons avança la revista, les seves primeres declaracions pel que fa al fill és que "no ha estat desitjat". L'arribada del nounat ha assegurat que no el fa feliç.

Segons explica el periodista Daniel Carande al programa de ràdio Las mañanas de Federico, va ser durant el dinar d'aniversari de l'empresari José Luís López —o El Turronero, com també l'anomenen— del passat 1 de juliol quan el que fins llavors era un rumor d'embaràs, va passar a ser un fet sabut i no desmentit. Al dinar de celebració en qüestió hi van assistir Guillén i Osborne, que va cantar pels més de 3.500 convidats del dinar, i instants després abandonava el recinte deixant sola a la seva companya i ja futura mare del seu fill. A aquell dinar també hi havia l'exparella del cantant, Fabiola Martínez, que després que aquest dimecres la notícia saltés als mitjans ha declarat: "Només puc desitjar-li que sigui feliç i que gaudeixi molt de la paternitat".

En el mateix programa d'esRadio, s'assegura que Osborne ha definit l'embaràs —sense cap tipus de remordiment per la mare ni el futur fill— com "un accident". De fet, el cantant i presentador no volia que la notícia sortís a la llum perquè el fill "no ha estat ni buscat ni desitjat" tal com explica Carande i, tant és així que Osborne es planteja prendre mesures legals contra la publicació de la notícia. Per aquest motiu, no atén els mitjans que s'han posat en contacte amb ell, perquè "no vol parlar del tema", encara que ha decidit que "se'n farà càrrec".

Justament, la revista ¡Hola! preguntava el mes passat a Osborne si ja es podia parlar de Guillén com de la seva nova parella i ell responia: "Ja hi som! Segueixo en contacte amb la Gabi i la veig de tant en tant, però no és la meva xicota. Ens veiem amb freqüència i ens estem coneixent, res més. Em sembla una noia encantadora, una nena estupenda que treballa com una burra per tirar endavant la seva vida". L'home que un dia va autodefinir-se com “muy macho, poco dado a las ambigüedades sexuales, e ibérico”, acabava l'entrevista amb frases també per recordar en ple segle XXI: "Si a cada amiga que tinc se li posa l'etiqueta de nòvia, hauré d'escriure una enciclopèdia".

stats