Gent 15/06/2019

El casament entre Pilar Rubio i Sergio Ramos porta a Sevilla una llarga llista d'invitats coneguts

David Beckham i la seva dona o Pablo Motos, entre els convidats a l'enllaç

Ara
3 min
El casament entre Pilar Rubio i Sergio Ramos porta a Sevilla una llarga corrua d'invitats coneguts

BarcelonaEl vestit de Pilar Rubio ha estat el que ha sorprès més del casament entre la col·laboradora televisiva i el futbolista Sergio Ramos, celebrat aquesta tarda a Sevilla. Carregat de pedreria al cos i també a la part inferior, cenyit, amb tirants, mitja esquena descoberta i amb una cua i un vel XL, el vestit no ha aixecat gaires bones crítiques a les xarxes, on s'ha comentat molt la tria de la col·laboradora d''El Hormiguero'.

Rubio ha sortit vestida així –no es descarta que durant la festa avui a la nit es posi altres vestits– d'un hotel de la capital andalusa per anar fins a la catedral, on s'han tallat carrers a la circulació per poder celebrar l'esdeveniment, cosa que ha indignat alguns habitants de la ciutat. A banda del vestit, la resta de l'estilisme nupcial no ha servit per millorar la nota final. Les arracades bling-bling XL, les trenes finetes fora del vel i un ram de flors negres han estat els tocs personals de Rubio, que té habituats els seus seguidors a estilismes que se solen acostar a l'estètica 'heavy'.

El casament entre Pilar Rubio i Sergio Ramos porta a Sevilla una llarga corrua d'invitats coneguts
El casament entre Pilar Rubio i Sergio Ramos porta a Sevilla una llarga corrua d'invitats coneguts

L'enllaç ha deixat un bon nombre d'invitats molt coneguts, la majoria del món del futbol, entre els quals han destacat David Beckham i la seva dona, Victoria Beckham, que s'ha saltat el protocol que havien imposat a les dones en aquest esdeveniment de no poder vestir-se ni de blanc –això es dona per fet en tots els casaments tradicionals– ni de rosa, vermell, verd ni taronja. De fora del món del futbol ha destacat la presència del presentador Pablo Motos, cap de Rubio a Antena 3.

Les normes imposades pels nuvis per a aquest enllaç han estat també molt comentades. Per accedir a l'enllaç, els invitats hauran de posar-se una calcomania que els han regalat els nuvis. Després de la cerimònia religiosa els nens no hi podran ser. A missa cantarà Niña Pastori i després del sopar, la banda Europe, que va començar el seu recital amb 'The final countdown', tal com informa l'edició sevillana d''Abc'. En un principi s'hi esperava l'actuació d'ACDC, a petició de la núvia, però la final no van poder contractar la banda. A la finca propietat de Ramos, anomenada La Alegría, i han instal·lat un petit parc d'atraccions per a tots els invitats.

David i Victoria Beckham, al casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos
Pablo Motos, al casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos
Pedja Mijatovic i Aneta Milicevic
El torero Manuel Díaz "El Cordobés" i la seva dona, Virginia Troconis
Joanquín Sánchez i la seva parella, Susan Sabol
Jesús Navas i Alejandra Moral
La cantant Niña Pastori, el seu marit, Chaboli, i les seves dues filles
Pepe Mena i la seva dona, Yolanda Ruiz
Marco Asensio i Sandra Garal
stats