Gent 11/06/2019

Bradley Cooper va estar "emocionalment absent" per culpa del film amb Lady Gaga

Els mitjans dels EUA s'endinsen en les teories sobre la ruptura entre Irina Shayk i Bradley Cooper

Ara
2 min
Bradley Cooper i  Irina Shayk trenquen

BarcelonaLa separació de Bradley Cooper i Irina Shayk farà parlar. Per la fama internacional d'ells dos i per la coincidència bastant propera amb 'A star is born', la pel·lícula que ell va protagonitzar al costat de Lady Gaga i que va donar per a molts de rumors. De fet, els rumors de relació entre ella i Cooper continuen vius entre els seus fans, que, sense anar més lluny, el cap de setmana passat cridaven el nom d'ell en un concert de Lady Gaga quan la cantant estava a punt d'interpretar 'Shallow', la cançó que cantava amb Cooper a la pel·lícula esmentada.

Amb aquest panorama, els entorns de la parella volen treure pressió a la cantant i atribueixen la ruptura a problemes interns del matrimoni i no pas a cap suposada relació paral·lela d'ell amb Gaga. Segons hauria explicat un amic de la ja exparella a la revista 'People', "La Irina no està centrada en la fama, o almenys en l'aspecte de ser famosa. Només pretén protegir la seva família. En Bradley, en canvi, està molt centrat en la feina i està intentant aprofitar al màxim cada oportunitat que li surti per a la seva carrera".

La mateixa font afegeix que aquesta disparitat de criteris pel que fa a la feina ha fet que "hagin estat molt temps separats", cosa que hauria estat definitiva per acabar amb la relació. "Bradley va estar emocionalment absent durant el llarg temps de rodatge de 'A star is born'" i quan la pel·lícula es va acabar "van intentar salvar la relació, però ja havia canviat". Tot i que aquest enfocament de 'People' sembla cert, no ho sembla menys el del 'New York Times', que apunta que la relació estava estancada de bon començament. "No es van arribar a comprar la casa a Califòrnia. Era casa d'ell. No van fer cap pas endavant en aquesta direcció. També hi ha el fet que no es van casar després de tenir la nena", recull el mitjà esmentat.

Actualment, i de cara a separar-se definitivament, la parella estarien esperant a arribar a un acord en relació a la custòdia de la seva filla, Lea de Seine, nascuda el 2017. Shayk i Cooper van començar a sortir al 2014.

stats