Gent 25/02/2021

Bustamante, en guerra contra el seu exassessor

2 min
Bustamante, en guerra contra el seu exassessor

BarcelonaEl cantant David Bustamante està en plena guerra judicial contra qui va ser el seu representant durant anys, Francisco Juan Manjón. Segons avança la revista ¡Hola!, Bustamante ha presentat una demanda contra el seu exassessor per presumpta estafa. Els advocats del cantant demanen catorze anys de presó per a Manjón i una indemnització de 500.000 euros. El judici es va celebrar fa uns dies a l’Audiència Provincial de Madrid i està pendent de sentència.

La ruptura entre Bustamante i Manjón es va produir fa cinc anys, quan el cantant va rebre una notificació d’Hisenda que li reclamava el pagament d’un deute pendent, una infracció que ell atribueix a la mala gestió del seu antic representant. Manjón ha sigut durant anys el portaveu del cantant i s’ha encarregat de fer front a algunes de les polèmiques que ha viscut Bustamante al llarg de la seva carrera, com la separació de la model Begoña Alonso l’any 2008.

Després de la celebració del judici, Manjón va fer unes declaracions en exclusiva al diari Abc en què assegurava que els últims cinc anys ha viscut un autèntic malson. “Si la justícia finalment em dona la raó, crec que no m’estaré callat. Tinc material que si surt a la llum farà que se’n penedeixi. Sempre he estat en silenci, tot i conèixer tots els detalls de la seva vida, el seu matrimoni, les seves relacions, però m’està fent molt de mal”, va assegurar l’exrepresentant. Manjón va dir que si fins ara no ha parlat ha sigut “per lleialtat i amistat”.

Bustamante no és l’únic cantant que ha tingut problemes amb el seu representant. Artistes com Alejandro Sanz o Dani Martín han passat per situacions similars.

stats