La cantant Sia revela que pateix una malaltia neurològica

Afirma que li produeix dolor crònic, hiperextensibilitat de la pell i hipermobilitat articular

La cantant Sia ha confessat a les seves xarxes socials que la seva salut es veu afectada per la malaltia neurològica que pateix, de la qual no hi havia hagut constància pública fins ara. A través de Twitter ha explicat que ho fa públic per ajudar a conscienciar els seus seguidors. "Estic patint un dolor crònic, una malaltia neurològica anomenada Ehlers-Danlos. Només volia dir-los a aquells que pateixin dolor, ja sigui físic o emocional, que els estimo i que tirin endavant", va escriure la cantant de Chandelier i Cheap thrills i autora de grans èxits com Diamonds, de Rihanna. "La vida és fotudament dura, el dolor és desmoralitzador, però no esteu sols", va afegir.

Actualment Sia explica que està allunyada dels escenaris per fer una "teràpia intensiva" que l'ajudi a superar tant com sigui possible la malaltia. La cantant ha assegurat que sap que la té des que es va sotmetre a una "cirurgia rutinària fa tres anys" i que, ara mateix, li causa un dolor intens al llarg d'un nervi sensitiu i les seves ramificacions.

La síndrome que té la cantant, de 43 anys, és la d'Ehlers-Danlos, d'origen genètic i que li provoca hipermobilitat articular, hiperextensibilitat de la pell i la fragilitat dels teixits. L'australiana sempre ha explicat les coses de la seva vida que altres estrelles amagarien per servir d'exemple per a la seva nombrosa comunitat de fans. Sense anar més lluny, l'any passat explicava que portava vuit anys sòbria després d'haver patit d'addicció a l'alcohol. "Vuit anys sòbria. T'estimo, tira endavant. Pots fer-ho", va tuitejar.

  • Etiquetes

Més continguts de