Gent 26/05/2021

Els cantants Belinda i Christian Nodal anuncien el seu compromís

Els dos joves, molt coneguts a Mèxic i a la resta de Sud-amèrica, feia nou mesos que sortien

2 min
La foto del compromís de Christian Nodal i Belinda

BarcelonaEls populars cantants mexicans Belinda i Christian Nodal, de 28 i 22 anys, respectivament, van anunciar ahir el seu compromís matrimonial després de gairebé nou mesos de festeig. "Senyores i senyors... Belinda Schull m'acaba de fer l'home més afortunat del món", va escriure Nodal a Instagram al costat de dues fotografies de tots dos en què es veu el prominent anell de compromís que li ha regalat. Tot i que no es van precisar més detalls ni tampoc la data de l'enllaç, molts companys de professió i amics de la parella els van donar l'enhorabona comentant la publicació. "Moltes felicitats als dos!!", va escriure el compositor nord-americà Edgar Barrera; "Enhorabona", va dir el raper espanyol Rels B; "Estic molt molt molt content per vosaltres... Sempre ho havia sabut!!! Soc el millor Cupido del món!!!", va dir l'estilista Reading Pantaleón.

Christian Nodal, futur marit de Belinda

Molts seguidors dels artistes també es van mostrar emocionats davant la notícia, que era anhelada per un gran sector des que van anunciar la seva relació. Es van conèixer l'agost del 2020 al programa La Voz México i es van convertir en la parella de l'any al país. A més, sempre s'han mostrat molt units tot i els molts rumors que han anat sorgint sobre possibles baralles o ruptures. La parella va iniciar l'any amb un nou membre a la família, un petit Chihuahua anomenat Cuatro que va arribar pocs dies després que Belinda expliqués a les xarxes socials que havia perdut el seu gos Gizmo, que portava amb ella 13 anys.

La confirmació de Belinda

Nodal, nascut a l'estat mexicà de Sonora el 1999, va fer el salt a la fama el 2016 amb la cançó Adiós, amor, que encara segueix sonant a les ràdios mexicanes i nord-americanes. Per la seva banda, Belinda, nascuda a Madrid el 1992 però criada a Mèxic, és tota una celebritat al país des de fa molt temps. Amb més de 13 milions de seguidors a Instagram, es va convertir des de petita en una icona per la seva aparició en telenovel·les i gràcies a la seva carrera musical, que amb èxits com Bella traición i Amor a primera vista no ha fet més que créixer.

Fins a l'aparició de Nodal sempre havia estat molt reticent a donar a conèixer les seves relacions sentimentals. Coincidint amb aquest esperat compromís, la parella ha fet públic que faran una versió del famós bolero Si nos dejan de José Alfredo Jiménez per a una telenovel·la.

'Si nos dejan'
stats