Gent 16/06/2022

El canvi de Ryan Gosling per interpretar el Ken, el nòvio de la Barbie

Warner Bros ha fet pública la primera imatge de l'actor, de 41 anys, caracteritzat com la parella de la famosa nina de Mattel per a la pel·lícula sobre ella que s'està rodant

2 min
Ryan Gosling a 'Cruce de caminos'

BarcelonaLa companyia Warner Bros ha publicat a les seves xarxes socials la primera imatge de l'actor Ryan Gosling caracteritzat per a la seva pròxima pel·lícula, en què interpretarà el Ken, l'etern nòvio de la nina Barbie. El protagonista de La, la, land encarnarà la parella de la famosa nina, que serà interpretada per l'actriu Margot Robbie, en un film que s'estrenarà l'any que ve. La imatge, que ha tingut centenars de reaccions després de la seva publicació a les xarxes socials, forma part d'aquesta pel·lícula que serà dirigida per la nord-americana Greta Gerwig, coneguda per la seva última versió de Mujercitas o Lady bird.

L'actor canadenc, de 41 anys, és presentat a la pàgina d'Instagram de la productora nord-americana tenyit de ros platí, amb la pell ataronjada i amb una armilla texana oberta i sense mànigues que deixa veure els seus pectorals i els seus treballats abdominals. La productora ha anunciat juntament amb la fotografia que la pel·lícula sobre la famosa nina nord-americana i el nòvio de plàstic arribarà a les pantalles el 21 de juliol de l'any que ve. La companyia ja havia mostrat amb anterioritat una instantània de Robbie com a Barbie en què posava dins d'un descapotable rosa.

A part d'aquests dos noms, l'elenc es completa amb America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp i Will Ferrell. Encara sense tràiler oficial, a poc a poc Warner Bros comença a donar a conèixer més detalls de Barbie, film que se centrarà en com la nina interpretada per Robbie és desterrada de Barbieland i es veu obligada a aventurar-se al món real.

“Barbie promou la confiança, la curiositat i la comunicació durant la infància; a més, empodera els infants per imaginar-se a si mateixos en rols aspiracionals, des de princesa fins a president”, va destacar l'actriu Margot Robbie sobre aquesta creació de Mattel de l'any 1959 al festival CinemaCon del 2022. També va afegir que se sentia molt honorada d'assumir el paper principal d'aquest llargmetratge. Robbie va assegurar que Barbie tindrà un gran impacte i deixarà una empremta positiva als seus espectadors. La pel·lícula té un guió coescrit per Gerwig i la seva parella, Noah Baumback.

stats