Gent 06/08/2019

Què li ha passat a Carles Puyol?

L'exfutbolista ha penjat una foto d'ell a Instagram on apareix somrient tot i estar tacat de sang

Ara
1 min
¿Què li ha passat a Carles Puyol?

BarcelonaL'exblaugrana Carles Puyol ha penjat a Instagram una foto d'ell on apareix somrient però tacat de sang al colze esquerre i també a la cama esquerra. Amb el que sembla un manyoc de paper a la mà dreta, Puyol apareix a la imatge sense samarreta, cosa que permet apreciar que no té ferides al tronc. L'exfutbolista només ha escrit al costat de la foto: "¿Algun dia aprendré a dosificar?"

En la foto següent apareix una pista de pàdel el vidre posterior de la qual està tot fet miques a terra. Una imatge que fa pensar que potser Puyol, de 41 anys, ha clavat un cop molt fort al vidre que ha fet que s'esmicoli. En qualsevol cas, serien tot especulacions, ja que el de la Pobla de Segur no ho aclareix en la publicació.

El seu post a Instagram ha fet que moltes persones conegudes de l'àmbit del futbol li deixin algun comentari. Cesc Fàbregas li ha deixat dues emoticones d'un home tapant-se la cara. El futbolista Deco li n'ha deixat cinc del mico que fa el mateix gest. El també exblaugrana Demetrio Albertini li ha dedicat: "Ets un boig". Xavi Hernández li ha escrit: "Afluixa, nanu". El millor de tots, però, li ha deixat la seva dona, la model Vanesa Lorenzo, que ha respost a la seva pregunta de si algun dia aprendrà a dosificar-se. "Espero que aviat", ha sentenciat Lorenzo.

¿Què li ha passat a Carles Puyol?
stats