Gent 02/12/2019

Cayetano Rivera demandarà Telecinco

A 'Sálvame' l'han acusat 'per error' d'una suposada infidelitat a la seva dona, Eva González

Ara
2 min
Cayetano Rivera demandarà Telecinco

BarcelonaEl torero Cayetano Rivera ha emès avui un comunicat a través de les seves xarxes socials en què anuncia que posarà "en mans de la justícia" les "greus especulacions" fetes la setmana passada sobre ell a Telecinco. Al programa Sálvame es va fer referència a una presumpta infidelitat del fill de Paquirri a la seva dona, la presentadora de televisió Eva González.

"El divendres, 29 de novembre, el col·laborador Kiko Matamoros pronuncia el meu nom després de dos programes especulant amb la meva imatge, el meu honor i creant una situació molt dolorosa per a la meva família, la meva dona i el meu fill, menor d'edat. Una qüestió de la qual s'han fet ressò la resta de programes del grup Viva la vida i Socialité, entre més. Arran d'aquesta situació, que atempta contra els meus drets fonamentals, informo de la meva ferma intenció de posar en mans de la justícia el tema i tothom qui col·labori en la difusió de les esmentades especulacions", diu el comunicat.

Al programa vespertí els col·laboradors van tractar en tot moment d'evitar donar el nom del famós de qui assenyalaven una infidelitat. Només deien que era "una persona famosa i casada" i que tenia "una doble vida". No obstant això, durant una de les converses a Matamoros se li va escapar suposadament el nom. "Aquesta noia i Cayetano són reincidents", va dir el que va ser gran amic de Carmen Ordóñez. Suposadament, a la redacció de Sálvame hi van arribar unes fotografies que aviat sortiran a la llum que mostren la suposada infidelitat.

Cayetano Rivera i Eva González es van donar el sí fa quatre anys al municipi sevillà de Mairena del Alcor, poble natal de la presentadora. Des de fa gairebé dos anys també són pares del petit Cayetano, el seu primer fill, que va néixer el març de l'any passat.

stats