Gent 23/11/2021

Charlene "gairebé mor" quan va estar ingressada a Sud-àfrica

Segons una font pròxima a l'entorn de la princesa, ha estat sis mesos amb greus problemes de deglució

2 min
Charlene de Mònaco, acusada de ser infidel

BarcelonaLa princesa Charlene de Mònaco es troba en una situació molt delicada. Al llarg dels últims sis mesos, la consort monegasca s'ha sotmès a tres cirurgies i ha perdut molt de pes, tal com es va poder observar en les imatges de la seva tornada al Principat. Albert de Mónaco, que no s'ha pogut mantenir aliè al dèbil estat de salut de la seva dona, va haver de pronunciar-s'hi recentment, cosa que no sol ser habitual en qüestions que no són oficials. Concretament, va dir que no tenia ni "covid ni càncer" per aturar les possibles informacions que circulaven sobre ella.

Segons el príncep, la mare dels seus fills pateix "esgotament, tant emocional com físic", i necessita descans per a la plena recuperació. Tot i això, el portal Page Six posa en dubte –citant unes fonts pròximes a la malalta– aquesta versió tan descafeïnada sobre Charlene. "No sabem per què el Palau resta importància al fet que ella gairebé mor a Sud-àfrica", assegura el mitjà.

Tal com ja havia transcendit, la dona del príncep Albert va patir una infecció greu d'orella, nas i gola. Ara, però, segons la mencionada font, s'ha sabut que arran de la infecció va tenir "problemes greus de sinusitis i deglució derivats d'una cirurgia anterior". Tant és així que la princesa no hauria "pogut menjar aliments sòlids durant més de sis mesos". "Només ha pogut ingerir líquids mitjançant una palleta, per la qual cosa ha perdut gairebé la meitat del seu pes corporal", afegeix. "No està perdent el cap ni pateix problemes greus de salut mental", sentencia la font, que critica el fet que el príncep atribuís la retirada de la vida pública de Charlene a "fatiga". "Ella està esgotada després de sis mesos de cirurgies" i "enyorava desesperadament els seus fills i el seu marit mentre estava atrapada a Sud-àfrica", conclou la font.

stats