Gent 19/11/2021

La princesa Charlene es recupera dels seus problemes de salut fora de Mònaco

El seu marit, Albert de Mònaco, ha explicat que pateix una fatiga no només física que l'obliga a fer repòs

2 min
La princesa Charlene torna a Mònaco després de sis mesos

La princesa Charlene ha sigut la gran absent de la celebració del dia nacional de Mònaco, que ha tingut lloc avui. El seu marit, el príncep Albert, ja havia anunciat dos dies abans dels actes oficials que la seva dona no hi podria participar perquè "necessita un període de calma i descans per garantir la millor recuperació de la seva salut" després de la infecció otorrinolaringològica contreta al maig, quan era a Sud-àfrica. Diverses complicacions mèdiques i tres operacions quirúrgiques van obligar la princesa Charlene a passar gairebé sis mesos al seu país d'origen i no va ser fins a principis de novembre que va poder tornar a Mònaco i retrobar-se amb el seu marit i els seus dos fills, els bessons Jaume i Gabriela.

Després del retrobament, actualment la princesa Charlene està descansant en un lloc "confidencial" fora de Mònaco, segons ha confirmat el seu marit en una entrevista al diari Monaco-Matin. "No és al Principat, però molt aviat podrem anar a veure-la", ha detallat Albert de Mònaco. El príncep també ha remarcat que els problemes de salut de Charlene han tingut conseqüències físiques i emocionals per a la princesa i que això fa que necessiti tranquil·litat per recuperar-se. "No puc dir més per discreció. Existeix un cansament, que no és només físic, i que només es pot tractar amb un període de descans i seguiment mèdic", explica el príncep de Mònaco.

Així, Charlene seguirà allunyada de la vida pública fins a nova ordre i s'haurà d'esperar fins a les vacances de Nadal per saber quin és el seu estat de salut. Justament al desembre els bessons Jaume i Gabriela faran set anys. En l'entrevista a Monaco-Matin, Albert de Mònaco confessa que els seus fills han sigut els més afectats per l'absència de la seva mare els últims mesos. "Han patit amb l'absència de la seva mare. És un moment important per a la seva vida: la manera com creixen els ajuda a percebre el món. Si un dels pares està lluny per raons mèdiques, cal que l'altre pare sigui amb ells. La meva prioritat és la meva família", diu el monarca.

stats