La princesa Charlene torna a Mònaco després de sis mesos malalta a Sud-àfrica

El palau monegasc ha difós unes fotos del retrobament amb el príncep Albert i els dos fills de la parella

1 min
La princesa Charlene, a la fotografia difosa pel palau sobre el seu retrobament amb el seu marit i els seus dos fills

BarcelonaLa princesa Charlene de Mònaco, que feia mesos que era a Sud-àfrica per complicacions en una infecció otorrinolaringològica contreta al maig, ja és al Principat. El palau monegasc ha penjat a Instagram diverses fotografies del retrobament amb el príncep Albert i amb els seus dos fills, els bessons Jaume i Gabriela, que segons aquest missatge estan plens d'"alegria i d'emoció". El diari local Nice Matin assegura que Charlene va aterrar a Niça i des d'allà es va dirigir a Mònaco, on la seva família l'esperava amb un ram de flors a l'heliport. Segons aquest diari, els quatre no estaven junts des de l'agost passat.

La princesa va arribar de Sud-àfrica amb un gos nou, un rhodesian ridgeback, que apareix en una imatge. Nice Matin apunta que es diu Khan i destaca que el va rebre com a regal després de la mort de la seva chihuahua, que es va produir a l'octubre. Charlene, de 43 anys i antiga nedadora olímpica, va posar-se malalta a Sud-àfrica, el seu país natal, en un viatge oficial al maig centrat en la conservació de la fauna salvatge i en la lluita contra la caça furtiva. Des de llavors ha hagut de ser sotmesa a diverses operacions, alguna sota anestèsia general.

En el desè aniversari de casament, al juliol passat, encara estava convalescent. "Aquest any serà el primer que no estaré amb el meu marit en el nostre aniversari, al juliol. És difícil i m'entristeix", lamentava ella en un comunicat al juny, segons el qual les converses diàries amb la seva família l'estaven ajudant molt a mantenir l'ànim.

stats