Gent 25/06/2019

Chenoa confirma que es casa

Ho ha assegurat ella mateixa a la revista '¡Hola!'

Ara
2 min
Chenoa confirma que es casa

BarcelonaL'última relació sentimental de Chenoa avança ràpid i amb força. Tal com publica avui '¡Hola!', l'artista els hauria confirmat que s'ha compromès amb Miguel Sánchez Encinas. L'última vegada que es va poder veure la parella en un acte públic va ser en el sopar de gala benèfic celebrat al Teatro Real de Madrid ahir, on van posar davant d'un 'photocall' i alguns periodistes van fixar-se en l'anell que portava al dit anular de la mà esquerra. La joia, amb un diamant clavat al centre i de la firma Tiffany, ha generat interès per saber si Chenoa havia rebut alguna proposta de casament, cosa que ella posteriorment ha confirmat.

La relació sentimental entre Chenoa i Sánchez, que és metge i està especialitzat en urologia a l'hospital Rey Juan Carlos, va ser confirmada per ella mateixa al març. Aquell era el primer acte públic al qual acudien. Un debut que ha estat la porta d'entrada a una llarga llista d'aparicions davant les càmeres en poc temps. Al cap de poc, va quedar clar que la relació anava a bon ritme quan l'artista va publicar una imatge d'un sopar amb algunes companyes d''OT 1' en el qual apareixien amb les seves parelles. Sánchez Encinas també hi era.

Chenoa, asseguda al costat del seu futur marit, Miguel Sánchez Encinas

El futur marit de Chenoa és cap de servei al citat hospital madrileny i també exerceix com a responsable d'urologia de la Clínica Ruber Internacional, també a la capital espanyola. Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universidad Complutense de Madrid, va completar els estudis de cirurgia robòtica i laparoscòpia a París, concretament a l'Institut Mutualiste Montsouris, segons informa '¡Hola!'. La notícia ha coincidit amb el 44è aniversari de Chenoa, que celebra avui mateix.

stats