Cristina Pedroche deixa les xarxes socials després de les crítiques a les seves campanades

La presentadora ha explicat que necessita un temps de tranquil·litat

2 min
Cristina Pedroche durant les campanades per donar la benvinguda al 2022.

BarcelonaLa nit de Cap d'Any del 2021, Cristina Pedroche va aconseguir amb les campanades d'Antena 3 trencar la tradicional hegemonia de La 1, però el triomf no li ha deixat un bon regust. La comunicadora ha anunciat que deixa les xarxes socials cansada de les crítiques i comentaris que ha generat l'estilisme que va lluir en el tradicional comiat de l'any. "Encara que no ho sembli, estan sent dies difícils. I tot i que intento mantenir-me al marge i no llegir res, sempre hi ha comentaris o gestos que m'arriben i que em fan sentir malament. Malament no, molt malament", ha explicat Pedroche a través del seu perfil d'Instagram. Aquest malestar és un dels motius pels quals la presentadora ha pres la decisió de deixar, temporalment, les xarxes. "Ara mateix em ve de gust estar uns dies tranquil·la", ha assegurat.

Cada any un dels secrets de les campanades d'Antena 3 és el look que lluirà Pedroche, que fa vuit anys que s'encarrega d'acomiadar l'any. Enguany, ella i el seu estilista, el popular Josie, van voler fer un homenatge al dissenyador Manuel Piña lluint un disseny del 1991. Pedroche va combinar el seu look futurista amb un casc metàl·lic que, un cop se'l va treure, va deixar al descobert el seu cap aparentment rapat. Arran del rebombori generat, Pedroche va confessar que en realitat no s'havia rapat i que simplement havia utilitzat una calota. "Si hagués fet falta rapar-me ho hauria fet sense dubtar-ho. El cabell no fa que una dona sigui més o menys guapa i, evidentment, ni millor ni pitjor persona. Per això, la setmana abans vaig portar perruques per normalitzar-ne l'ús com una opció per a qui les vulgui", reflexiona en el seu escrit.

Pedroche assegura que tot i ser conscient que el fet de superar La 1 en l'emissió de les campanades és una fita històrica, això no l'està fent sentir més feliç. "De veritat, sé que el que hem aconseguit és un fet històric per al món de la televisió, però jo cada 31 [de desembre] em quedo totalment despullada emocionalment i ho dono tot. Si aquell dia no hi has sigut, per a mi no té cap sentit que hi siguis el dia de les audiències", diu Pedroche sobre la falta de suport que ha notat en alguns moments.

Les campanades de Pedroche van ser les més seguides de l'Estat amb més de 7,5 milions d'espectadors, mentre que les de La 1, que tradicionalment eren les més vistes, es van quedar amb 4,7 milions d'espectadors. De fet, la televisió pública espanyola va haver de fer front a una baixa d'última hora, ja que Ana Obregón, que havia d'acomiadar l'any al costat d'Anne Igartiburu, va donar positiu per covid i va haver de ser substituïda per Jacob Petrus, presentador d'Aquí la Tierra.

stats