Gent 24/05/2019

Dani Rovira i Clara Lago trenquen després de cinc anys

La ja exparella comparteix una fundació amb la qual han dut a terme projectes solidaris

Ara
1 min
Dani Rovira i Clara Lago trenquen després de cinc anys

BarcelonaEls actors Clara Lago i Dani Rovira han posat punt final a la relació que mantenien des de feia cinc anys, tal com ha publicat la revista '¡Hola!' i ha confirmat el seu representant en diversos mitjans. Lago i Rovira es van conèixer en el rodatge de la pel·lícula 'Ocho apellidos vascos', en què va sorgir una química que es va acabar convertint en una relació seriosa, que es va confirmar a la cerimònia de lliurament dels Goya del 2015, una gala que presentava Rovira.

No obstant això, dos mesos abans ell ja l'havia felicitat de manera molt efusiva pel seu aniversari a través de les xarxes i ja se'ls havia fotografiat plegats junts per Madrid. Ella hi responia: "No puc més que agrair-li a la vida, als astres, als déus, al destí o l'atzar que els nostres camins s'hagin creuat". La parella va ser molt criticada quan en una entrevista a 'El hormiguero' van comentar de manera detallada quins són els inconvenients que té la fama. Tot i que no han amagat mai la seva relació, en moltes ocasions han evitat aparèixer plegats en 'photocalls' de festes a les quals estaven convidats tots dos.

Tot i la ruptura, Lago i Rovira encara mantenen en comú la fundació Ochotumbao, amb la qual es preveu que continuïn portant a terme projectes solidaris. De fet, junts i per separat, tenen una faceta pública molt notable pel que fa a la col·laboració amb tota mena d'organitzacions no governamentals.

stats