Gent 20/12/2021

David Beckham es regala un iot de sis milions d'euros per Nadal

L'exfutbolista espera poder-lo estrenar per Cap d'Any

1 min
David Beckham en una imatge compartida per ell a través d'Instagram

BarcelonaQue David Beckham no té problemes de liquiditat no és nou. Tot i això, ara n'hem tingut una nova confirmació, perquè s'ha descobert que s'ha gastat 6 milions d'euros en un iot que, segons s'ha publicat, ha dissenyat ell mateix al seu gust. L'empresari, de 46 anys, hauria pres aquesta decisió després de navegar els mars al costat d'Elton John i el seu marit, David Furnish, que els han convidat en alguna ocasió al seu vaixell a l'estiu perquè són molt amics de Victoria Beckham.

Segons The Sun, que ha tret la primícia, Beckham vol estrenar el vaixell per Cap d'Any i navegar amb la seva dona i els seus quatre fills: Brooklyn (22 anys), Romeo (19), Cruz (16) i Harper (10). “Beckham va donar una ullada a alguns iots a l'estiu i va decidir donar-se un caprici. Ell mateix va ajudar a dissenyar el vaixell i ha estat increïblement pràctic amb tot”, revela una font pròxima al futbolista al mitjà esmentat. “No és un superiot d'estil oligarca, però continua sent força luxós per als estàndards de qualsevol. Ell adora la vida a l'aigua. Hi haurà una zona perquè els nens practiquin esnórquel, i el iot serà una base brillant perquè tot el clan Beckham tingui unes vacances màgiques a l'estranger”, afegeix la font ementada.

L'exjugador del Reial Madrid es va reunir amb treballadors de l'empresa italiana de construcció naval Ferretti durant una estada recent al país. Els representants de l'empresa d'embarcacions li van oferir models amb valors astronòmics, però ell hauria decidit finalment optar per un vaixell menys car. La notícia del iot arriba pocs dies després que Beckham aparegués content després de rebre el seu nou Maserati MC20, el qual ell també hauria ajudat a dissenyar.

stats