Gent 12/08/2019

Primeres paraules de Miley Cyrus després de divorciar-se de Liam Hemsworth

La cantant ha parlat a Instagram després que transcendissin unes fotos seves fent petons a una noia

Ara
1 min
Miley Cyrus i Liam Hemsworth se separen vuit mesos després de casar-se

BarcelonaMentre Liam Hemsworth es recupera del divorci de Miley Cyrus, que va transcendir aquest cap de setmana, a la mansió australiana del seu germà Chris i Elsa Pataky, la seva ex ja ha donat les primeres explicacions. "No lluitis contra l'evolució perquè no guanyaràs mai", ha escrit a Instagram la cantant, que ha afegit: "Com la muntanya on soc, que un dia va estar sota l'aigua connectada amb l'Àfrica, el canvi és inevitable".

"El meu pare sempre em deia: «La naturalesa no s'afanya, però sempre arriba a temps». Això m'omple el cor de pau i esperança perquè sé que és veritat. Em van ensenyar a respectar el planeta i el seu procés, i ara estic compromesa a fer el mateix amb mi", confessa Cyrus, que parla en clau del que podria ser la seva nova relació.

I és que l'exestrella Disney ha estat enxampada fent-li un efusiu petó a la 'influencer' Kaitlynn Carter, que també s'acaba de divorciar –del germà de les Kardashian petites, Broody Jenner– i amb la qual està de vacances a Itàlia. L'ex no ha volgut explicar a la premsa que l'ha perseguit durant les vacances si ha sigut una hipotètica nova relació de Cyrus el que ha acabat amb el seu matrimoni. Cyrus i Hemsworth es van casar l'octubre del 2018, gairebé 10 anys després de conèixer-se durant un rodatge. El seu matrimoni només ha durat vuit mesos.

stats