Gent 30/04/2021

Detenen cinc persones acusades del segrest dels gossos de Lady Gaga

L'atac va tenir lloc a finals de febrer i la cantant va recuperar les seves mascotes dos dies després

A.P.
1 min
Lady Gaga en una foto d'arxiu

La policia de Los Angeles ha detingut cinc persones sospitoses de ser les responsables de l'atac al passejador de gossos de Lady Gaga i del segrest dels seus dos bulldogs, que la cantant va recuperar al cap de dos dies. Tres dels detinguts han estat acusats d'intent d'assassinat del passejador, i els altres dos són sospitosos d'haver ajudat a cometre el crim, que va tenir lloc a finals de febrer, segons ha detallat la policia.

La policia descarta que els atacants tinguessin coneixement que els gossos eren propietat de l'estrella del pop i creuen que els van robar pel "gran valor de la seva raça". Entre els detinguts hi ha la dona que va entregar els gossos en una comissaria després que Lady Gaga prometés una recompensa de 500.000 dòlars a qui els tornés el Koji i el Gustav sans i estalvis. En un primer moment la policia va descartar que la dona estigués implicada en el cas, però posteriorment les investigacions van demostrar que manté una relació amb el pare d'un dels atacants.

En el vídeo que s'ha difòs de l'atac es pot veure com dues persones surten d'un cotxe, forcegen amb el passejador –que era en un carrer de Hollywood– i li disparen abans d'endur-se els gossos. Després de l'incident, la policia va informar que la vida del treballador de Lady Gaga no corria perill.

Quan es va produir l'atac, la cantant i actriu no era Los Angeles, ja que era a Roma rodant Gucci, la pel·lícula de Ridley Scott sobre l'assassinat de Maurizio Gucci, l'hereu de l'imperi de la moda italià.

stats