Gent 13/04/2021

Disney+ prepara una sèrie sobre David Beckham com a mentor de futbol juvenil

Protagonitzarà una ficció en què tornarà als camps de futbol de l'est de Londres on va jugar de nen

1 min
Victoria Beckhamamb el seu marit a Miami, on ell es propietari d'un equip de futbol

BarcelonaThe Walt Disney Company EMEA ha anunciat aquest dimarts que el futbolista David Beckham protagonitzarà una nova sèrie per a Disney+, Save our quad, en què tornarà als camps de futbol de l'est de Londres on va jugar de nen. En aquests mateixos camps, Beckham exercirà de mentor d'un jove equip de futbol base que lluita per sobreviure a la lliga. Beckham i el seu equip portaran aquests jugadors, el seu entrenador i la seva comunitat a viure "una aventura transformadora que canviarà les seves vides per sempre", segons un comunicat difós avui.

La icona futbolística s'ha mostrat encantat de poder "posar llum" sobre el tipus de futbol a què va jugar en els inicis de la seva carrera de futbolista. "He estat molt afortunat perquè la meva carrera com a jugador ha estat llarga i plena d'èxits, i ara tinc la meravellosa oportunitat de tornar a aquestes comunitats tot el que m'han donat convertint-me en el seu mentor", ha assenyalat. "Desenvolupar i protegir el talent dels més joves és molt important en el futbol", ha afegit en declaracions recollides per Disney+.

La sèrie constarà de sis episodis de 35 minuts i és una producció del Regne Unit emmarcada en el compromís de la companyia d'obtenir, desenvolupar i produir títols originals a escala local, amb l'ambició de crear 50 produccions a Europa de cara al 2024. Amb més de cent títols anunciats en l'esdeveniment Dia de l'inversor, Disney+ planeja estrenar aproximadament deu sèries de Star Wars i deu sèries de Marvel, així com quinze sèries de Disney Live Action, Disney Animation i Pixar els pròxims anys.

stats