Dulceida anuncia que abandona les xarxes temporalment

La mort de la seva àvia i l'atac constant dels 'haters' són les causes que l'han portat a prioritzar la seva salut mental

2 min
Dulceida en una imatge compartida per ella aquest estiu

BarcelonaDulceida ha anunciat que abandona les xarxes, les plataformes que li han donat la popularitat i un ofici molt beneficiós per a ella i la seva família. "Avui faig una aturada, avui me'n vaig. Necessito reconstruir-me, necessito abraçar-me i cuidar-me per tornar. Em sento perduda i necessito trobar el camí per recuperar l'alegria i tornar a reconeixe'm, tornar a ser jo i tornar a estimar-me. Està sent un any de merda", ha dit la catalana, que només a Instagram té 3 milions de seguidors. La decisió arriba després d'una temporada complicada per a ella en la seva vida personal. "Dimarts va marxar la meva àvia per sempre i la trobo a faltar cada minut, segueixo sense creure-m'ho i fa mal. Encara que sé que ara ella m'ajudarà", diu la badalonina, que abans de les vacances anunciava que s'havia donat un temps amb la seva dona, la també catalana Alba Paul.

Però aquest no és l'únic motiu que l'ha portat a prendre aquesta dràstica decisió. "Des de fa uns mesos estic rebent un assetjament constant a les xarxes socials sobre la meva relació per part d'uns pocs, que fan molt de soroll i també molt de mal a mi i a les persones que m'estimen", assegura la influencer. "Per aquestes raons, per mi i per la meva salut mental, necessito parar. Soc una persona molt forta i mai m'hauria pensat que podria arribar a sentir-me com em sento avui, però jo mateixa m'estic fent mal i no puc més. En alguns moments soc la meva pitjor enemiga exigint-me i matxacant-me, estic segura que molts m'entendreu", afirma. "De vegades no pots amb tot i cal parar, demanar ajuda i prioritzar la teva salut mental", afegeix.

Tot i això, Dulceida llança un missatge optimista: "Estic disposada a seguir lluitant i fer de tot això un aprenentatge per quedar-me amb la part bona i intentar millorar en la part dolenta. Serà estrany, quan torni us ho explicaré. Porto 12 anys donant guerra per aquí, compartint molt de mi cada dia acompanyada sempre pels millors, una família de preciosos plena d'amor. Soc una dona forta, però sento que ara mateix vaig molt carregada, i això no pot ser un pes més, no em sento amb forces", admet.

stats