Escàndol
Gent Famosos 25/11/2022

Acusen d'abusos sexuals l'avi d''El joc del calamar'

O Yeong-su, de 78 anys, va aconseguir un Globus d'Or pel seu paper a la sèrie

1 min
L'actor coreà O Yeong su, corpotagonista d''El joc del calamar'

BarcelonaEl veterà actor O Yeong-su, conegut mundialment pel seu paper a la sèrie El joc del calamar, ha estat acusat formalment per la fiscalia sud-coreana per suposadament haver tocat de manera inapropiada una dona, segons ha informat avui l'agència Yonhap i recull Efe. L'oficina de la fiscalia del districte de Suwon (al sud de Seül) va formalitzar ahir l'acusació contra O, que va ser denunciat per una dona que assegura que l'actor la va tocar de manera inapropiada a mitjans del 2017.

La suposada víctima va denunciar el cas el desembre de l'any passat davant la policia, que va acabar tancant-lo l'abril passat sense presentar cap càrrec contra O, de 78 anys. Tot i això, la fiscalia va decidir reobrir-lo i investigar l'actor, que ha negat les acusacions durant els procediments. O va iniciar la seva carrera en la interpretació als anys seixanta, principalment al teatre, on ha treballat en centenars d'obres del teatre clàssic coreà i occidental. Va passar a integrar després la Companyia Nacional de Teatre de Corea abans de tenir papers puntuals en cinema o televisió.

A finals del 2021, l'actor es va donar a conèixer arreu del món a l'interpretar Oh Il-nam, el concursant de més edat a la macabra competició en què se centra la sèrie de Netflix El joc del calamar. Aquest treball li va valer aquell any el Globus d'Or a millor actor de repartiment.

stats