Polèmica familiar

Alessandro Lequio lamenta que el seu fill difunt s'hagi convertit en protagonista de l'actualitat

L'ex d'Ana Obregón assegura que es mantindrà en silenci sobre el naixement per gestació subrogada de la seva neta perquè és el que hauria volgut el seu fill

2 min
Alessandro Lequio en una foto de finals d'aquest mes de març

BarcelonaLa nena nascuda a Miami fa escassament dues setmanes com a filla pòstuma d'Aless Lequio, fill d'Ana Obregón, s'ha convertit en el centre de l'actualitat informativa del cor a Espanya. Fins ara havien estat diversos els actors implicats que havien parlat sobre aquest naixement. De fet, n'han parlat fins i tot polítics, ja que aquesta gestació als EUA ha posat en qüestió l'actual prohibició de la gestació subrogada a Espanya perquè permet que tothom qui la faci a fora després pugui viure amb la criatura a l'Estat sense cap gran inconvenient.

Aquesta criatura, gestada gràcies a l'esperma congelada d'Aless Lequio, és neta d'Ana Obregón i d'Alessandro Lequio, que fins ahir no havia parlat en cap moment de la seva nova condició d'avi. S'havia especulat molt si n'era conscient o no. Al programa on col·labora des de fa anys, El programa de Ana Rosa, l'aristòcrata italià ha assenyalat clarament que tot aquest enrenou li ha generat molta tristesa. “Com imaginaràs, aquesta situació, com tot el que estigui relacionat amb l'Aless, és tremendament trist, és molt trist i complicat, molt complicat”, ha expressat Lequio davant les preguntes d'Ana Rosa Quintana. “Em produeix tristesa i ràbia que el meu fill sigui el protagonista de l'actualitat”, expressava sobre la memòria del seu fill, mort de càncer fa tres anys, amb només 27 anys.

Lequio, que mai s'ha esplaiat públicament sobre la mort del seu fill, ha defensat en el programa la seva voluntat de continuar portant el dol així. “Avui em sento molt pressionat perquè sé que hi ha una gran expectació pel que jo pugui dir, però sento desil·lusionar-vos, perquè no comentaré absolutament res. A la vida, cadascú porta el dol com pot i com vol. Quan el meu fill va morir el 13 de maig del 2020, des del primer moment tots heu estat testimonis que la meva única opció ha estat el silenci. No he comentat mai res. Mai he ensenyat el que sentia i mai no he dit ni una sola paraula. I això és el que continuaré fent”, ha assenyalat al programa de Telecinco.

La darrera publicació a Instagram d'Ana Obregón sobre la seva néta, Ana Sandra Lequio Obregón

A diferència d'Obregón, que sempre ha portat el dol en públic i no ha deixat de parlar del seu fill, Lequio ha optat per una gran discreció, una opció que no ha abandonat en cap àmbit de la seva vida. “Els meus amics íntims no em pregunten, ni ho fa la família! –revelava–. Vull que s'oblidin de mi, perquè això ho visc en la intimitat més profunda de la meva vida”, afirmava Lequio abans d'afegir: “Sé que és el que li agradaria a ell. I, pel màxim respecte que li tinc, no comentaré res que l'afecti en cap sentit”.

A pesar que aquest posicionament públic de Lequio podria semblar una crítica implícita a la seva ex i mare del seu difunt fill, Ana Obregón, el col·laborador televisiu ha sentenciat que no hi ha mala maror entre ells. "No hi ha cap mala relació. No hi ha res a interpretar, tot bé. Pau i amor, cadascú amb el que és seu”, deia l'italià, de 62 anys.

stats