Canvi de vida
Gent Famosos 12/05/2023

Amber Heard s'instal·la a Espanya després del judici contra Johnny Depp

L'actriu s'ha traslladat a Madrid amb la seva filla

2 min
Amber Heard sortint del Museu Sorolla

BarcelonaDesprés del mediàtic judici que la va enfrontar al seu exmarit Johnny Depp, Amber Heard ha abandonat els Estats Units i ha fixat la seva residència a Madrid, on busca passar desapercebuda després de mesos sent intensament seguida pels mitjans. Abans d'anar a la capital espanyola, l'actriu va buscar refugi a Mallorca i va passar unes setmanes a Costitx. Segons detalla el Diario de Mallorca, durant el temps que Heard va estar a l'illa vivia en una casa que va llogar a la família de Maria Antònia Munar, expresidenta del Consell de Mallorca.

En la seva nova vida a Madrid, Heard està acompanyada de la seva filla Oonagh, que té dos anys i va néixer per gestació subrogada. La família s'ha instal·lat en una casa als afores de la ciutat per tenir més intimitat. Les revistes del cor, com ara l'¡Hola!, han captat diferents fotografies de mare i filla en un parc infantil i detallen que Heard hauria visitat diverses llars d'infants.

Segons el diari britànic Daily Mail, Heard ha trobat a Madrid la pau que necessita per recompondre la seva vida després del daltabaix emocional que va suposar el judici contra Depp. L'actriu, que ha decidit prescindir de guardaespatlles, parla perfectament castellà, i encara que intenta mantenir un perfil discret aquesta setmana va visitar el Museu Sorolla i no es va poder estalviar que diferents fans volguessin fer-s'hi fotos.

L'actriu signant un autògraf.

Vida professional en pausa

Els plans de futur de Heard no inclouen tornar pròximament a Hollywood. "No crec que tingui gens de pressa per reincorporar-se a la feina o a Hollywood, però hi tornarà quan sigui el moment adequat i amb el projecte adequat", explica una amiga de l'actriu al Daily Mail. L'últim projecte en què Heard ha treballat és la nova entrega d'Aquaman, en la qual té un paper secundari. Mentre que ella ha aturat la seva carrera com a actriu, el seu exmarit continua sumant projectes cinematogràfics, tot i que en el judici per difamació contra Heard va assegurar que les acusacions de maltractament li havien ocasionat molts problemes professionals. L'actor presentarà al Festival de Canes la pel·lícula Jeanne du Barry i es prepara per dirigir Modi, un cinta sobre el pintor italià Amedeo Modigliani que tindrà Al Pacino com un dels protagonistes.

En el judici per difamació que va enfrontar l'exparella, el jurat popular es va posicionar a favor de Depp, tot i que va assenyalar que l'actor també havia difamat la seva exdona. La sentència estipulava que Heard havia de pagar a Depp 10 milions de dòlars, però finalment van arribar a un acord pel qual l'actriu només li pagarà un milió de dòlars i es compromet a no tornar-lo a portar a judici. Per poder fer el pagament, l'actriu va vendre la mansió que tenia a Yucca Valley, Califòrnia, que tenia un valor d'1,7 milions de dòlars.

stats