Cabaret Pop
Gent Hollywood 04/03/2023

Què se n'ha fet de Johnny Depp i Amber Heard després del seu mediàtic judici?

Mesos després de protagonitzar un judici sense treva seguit arreu del món, les dues parts de la parella han començat vides molt diferents l'una de l'altra

4 min
Depp i Heard es condemnen Cabaret pop

BarcelonaQuan encara no havia començat, el judici per difamació que Johnny Depp va presentar a Amber Heard pel seu article a The Washington Post ja acaparava l'atenció global, ja que la premsa rosa havia estat seguint el seu conflicte en obert minut a minut des de feia anys. Concretament, des del 2018, quan ella va publicar l'article en qüestió, en el qual no esmentava explícitament l'actor però que tothom va entendre perfectament que s'hi referia. De fet, així de clar ho van veure també els membres del jurat popular de Virgínia que el juny de l'any passat van emetre el seu veredicte per unanimitat i van condemnar Heard a pagar 15 milions de dòlars a Depp pels danys causats, i alhora també Depp a indemnitzar Heard amb dos milions pels mateixos motius. En total, el jurat havia escoltat més de 100 hores de testimonis que justificaven les versions de l'un i de l'altre, que es van acusar en seu judicial mútuament d'abusos verbals i físics. Al llarg d'un mes i mig, els seus gestos, la seva roba i els papers dels seus advocats van convertir-se en notícia arreu del planeta i van saltar de les sempre menystingudes pàgines rosa a les de la premsa seriosa. Però que se n'ha fet dels dos protagonistes d'aquell èpic judici?

Doncs si som honestos, podem dir que la seva sort ha estat molt diferent. Mentre que ell ha tornat a la seva antiga vida, la d'un actor consagrat que no para de treballar i de divertir-se el que faci falta, ella ha desaparegut del mapa pràcticament per complet. A pesar que tothom que va seguir el judici atentament acabava arribant a la conclusió que s'havien maltractat l'un a l'altre perquè mantenien una relació absolutament tòxica, sembla que el judici final per part de la societat i de la indústria ha estat diferent. Si bé ella està pràcticament retirada dels focus, ell ha tornat al lloc d'on va ser apartat per les productores a l'espera que fes net en termes judicials.

La darrera informació que hi ha de Depp és que als seus 59 anys la indústria li ha donat una segona oportunitat coronant-lo amb un paper de Lluís XV de França a la pel·lícula Jeanne du Barry, que s'inspira en la figura d'aquesta amant del monarca. Segons ha transcendit, la seva participació en el film no hauria estat tan tranquil·la com hauria calgut esperar d'algú a qui li ha tocat literalment la loteria perquè no va ser cancel·lat, ja que a banda dels testimonis en contra seva que es van fer públics al judici contra Heard, Depp també va perdre el 2020 un judici per difamació contra The Sun perquè el tabloide l'havia qualificat de "maltractador". Segons alguns mitjans, el rodatge d'aquesta pel·lícula, protagonitzada i dirigida per l'actriu francesa Maïwenn, no ha estat exempt de polèmica. Tal com va publicar el periodista Bernard Montiel, el comportament de l'actor hauria provocat problemes durant el rodatge. “Johnny Depp és un actor excel·lent quan és al set... excepte perquè, de vegades, l'equip està llest a les 6 del matí i no hi apareix ningú”, va explicar Montiel, que va afegir: “Llavors, Maïwenn s'enfada i, l'endemà, és ella la que no apareix però sí que ho fa ell... És una bogeria”.

Aquest film, rodat a pesar del seu egotrip, sembla que finalment veurà la llum aviat perquè ja es troba en fase de postproducció i ja s'han fet públiques algunes de les primeres imatges. També sembla que tira endavant la seva participació a la pel·lícula Johnny Puff Secret Mission, que s'estrenarà previsiblement el març del 2023.

Pel que fa a la seva vida personal, també hi ha hagut notícies des que va acabar el judici. Els representants de Johnny Depp van assegurar al cap d'uns mesos en un comunicat que l'actor donaria els diners de la indemnització de Heard a una causa benèfica. Tot i això, després d'aquesta forma de regalar-se bona premsa no se sap quina és aquesta causa. El que sí que s'ha sabut és que per evitar eternitzar-se recorrent seus judicials van arribar un pacte i ella només li hauria de pagar un milió de dòlars com a compensació. Una quantitat que, per cert, sortiria de l'assegurança que tenia i no de la seva butxaca. Pel que fa a la vida sentimental, la premsa va assegurar que també hi havia una dona que li havia donat una nova oportunitat. Era ni més ni menys que Joelle Rich, una de les seves advocades, que mai podrà al·legar que no sap quin tipus d'home és l'etern capità Sparrow.

Vida mallorquina

De la vida d'Amber Heard se n'han sabut moltes menys coses que de la d'ell, i les poques que s'ha sabut no la situen precisament en una posició com la que tenia abans, quan protagonitzava catifes vermelles i apareixia en superproduccions de Hollywood. La darrera notícia que hi ha d'ella a les xarxes socials és el comunicat en què explica que ha arribat a un acord amb el seu ex per deixar els jutjats enrere i intentar començar de nou. Però de la seva nova vida els seus més de 5 milions de seguidors a Instagram no en tenen ni idea perquè no en publica res.

L'únic que se sap és que ha abandonat la seva residència habitual a Yucca Valley (Califòrnia), una àrida zona de l'extens desert de Mohave. A pesar que era una propietat ideal per estar apartada del focus mediàtic, la realitat és que això no li ha semblat suficient i ha abandonat els EUA per instal·lar-se amb la seva filla Oona Paige a Mallorca, on fa vida amb un altre nom: Martha Jane Cannary. Concretament, el Diari de Mallorca l'ha ubicat a Costitx, un petit poble del centre de l'illa en el qual viu amb la seva actual xicota, la directora de fotografia Bianca Butti, que hauria reprès la relació amb Heard després d'una interrupció i s'hauria traslladat a l'illa amb ella. Actualment, estarien vivint plegades en una casa valorada en gairebé 3 milions d'euros de la família de l'expolítica mallorquina Maria Antònia Munar, famosa per protagonitzar diversos escàndols de corrupció.

Professionalment, tot apunta que segueix treballant en el projecte In the fire, que encara no ha vist la llum ni té data d'estrena. Es tracta d'un film amb bandera italiana del director Connor Allyn en el qual estava treballant ja abans del polèmic judici contra Depp. De fet, ha estat arran del seu pas per aquest film que a principis de febrer es va fer viral un vídeo d'ella gravat a finals de l'any passat a Guatemala ballant una cançó de Selena Quintanilla després del seu pas pel país arran del rodatge d'aquest film. Amb tot, queda clar que si bé la justícia els va retratar tots dos, la condemna més gran l'ha pagat ella.

stats