Compromís matrimonial

Ana Guerra ('OT2017') anuncia el seu compromís amb un actor de 'Los Serrano'

La parella ha fet pública una foto dels seus anells de compromís

2 min
Ana Guerra actuarà al nou Polo Music Festival

BarcelonaL'exconcursant d'Operación Triunfo 2017 Ana Guerra es prepara per casar-se. La cantant canària ha explicat que ella i la seva parella, l'actor i músic Víctor Elías s'han compromès. Elías és conegut per haver interpretat durant vuit temporades el personatge del Guille a Los Serrano. El seu paper era el del fill mitjà d'Antonio Resines i germà del Marcos (Fran Perea) i el Curro (Jorge Jurado).

La parella ha publicat a Instagram una foto de tots dos molt somrients i mostrant els seus anells de compromís. "Ella: Sí, vull. Ell: Sí, vull", diu el text que acompanya la foto. Guerra i Elías han rebut les felicitacions d'amics i coneguts, molts d'ells personatges vinculats al món d'Operación Triunfo, com ara Chenoa o Alfred Garcia. "Déu, però quina fantasia! Enhorabona a tots dos", ha escrit Roberto Leal, actual presentador de Pasapalabra i que va estar al capdavant d'Operación Triunfo durant l'edició de Guerra. També ha felicitat molt efusivament la parella l'actor Miguel Ángel Muñoz, que durant dos anys va sortir amb la cantant canària. "Enhorabona! Quina alegria més gran!", diu en el seu missatge. L'actor i la cantant han explicat en nombroses ocasions que tot i que la seva relació sentimental es va acabar continuen mantenint molt bona relació.

En la llista de personatges famosos que també han felicitat la parella pel seu compromís hi ha la influencer Laura Escanes, la cantant Ana Mena i l'actor Marc Clotet, parella de Natalia Sánchez, amiga d'Elías d'ençà que van treballar junts a Los Serrano.

Ana Guerra i Víctor Elías es van conèixer gràcies a una col·laboració professional. L'equip de la cantant va triar Elías per fer els arranjaments musicals d'alguns temes de Guerra. Tot i que inicialment no van tenir gaire connexió, la relació va millorar fins al punt que van iniciar una relació sentimental que culminarà en casament.

stats