Parelles

Un any després, Brad Pitt presenta Inés de Ramón com la seva parella

La vicepresidenta d'una important joieria i l'actor de Hollywood mantenen una relació sentimental des de mitjans del 2022

2 min
Brad Pitt i Inès de Ramón.

BarcelonaBrad Pitt i Inés de Ramón van aparèixer junts a la Gala LACMA's d'art i cinema de Los Angeles de principis de novembre. Com aquest, ja són diferents els actes, presentacions i estrenes als quals assisteixen plegats, però fins ara ho feien sense concretar quin era el vincle que els unia. Ara, un any més tard que els paparazzis els captessin junts per primera vegada en un concert d'U2, rodejats d'altres cares conegudes com Cindy Crawford, Rande Gerber i Sean Penn, s'ha fet públic que Brad Pitt es refereix ja a Inés de Ramón com la seva xicota.

Amb aquesta declaració es deixa enrere el misticisme de les relacions sentimentals de Brad Pitt després del llarg i sonat divorci amb Angelina Jolie que es va iniciar l'any 2016. Des de llavors s'ha vinculat l'actor amb les models Emily Ratajkowski i Nicole Poturalski, però en cap d'aquests casos el rumor d'una possible relació va transcendir més enllà de les revistes del cor. Aquest no és el cas d'Inés de Ramón, nord-americana amb origen espanyol, de 32 anys.

Van estar junts "rient i parlant amb la gent del seu voltant", diu una font propera a l'actor de Hollywood sobre l'acte de principis de novembre. Va ser en aquesta gala, en què l'actor va tenir una important presència en l'homenatge al cineasta David Fincher, que Brad Pitt va presentar Inés de Ramón com la seva parella. Per bé que aquesta mateixa font afirma que la parella "està molt bé" després del seu primer any de relació, la presentació formal s'ha dilatat més de l'esperat tenint en compte que des de l'any passat assisteixen plegats a diferents esdeveniments. En aquest impàs, l'actor de Babylon ha estat immers en la redacció de l'acord de separació amb Angelina Jolie, que s'ha allargat més d'un any i mig; també ha estat ocupat amb la demanda per agressió que va interposar la seva exdona, i amb el procés legal per la propietat i gestió d'una empresa en comú a la Provença.

La joiera Inés de Ramón

Després de tots els tràngols legals, una font propera a l'actor, de 59 anys, va declarar als mitjans que Pitt està "molt feliç" amb la seva relació i que "se sent més fort que mai". Pel que fa a Inés de Ramón, aquesta no és la primera vegada que surt amb un actor. L'empresària, nascuda el 1992 i amb vincles familiars a Madrid, va estudiar administració d'empreses a la Universitat de Ginebra. Però sembla que els números no eren l'única cosa que li cridava l'atenció. A la mateixa ciutat suïssa va començar a treballar a la casa de subhastes Christie's i al cap d'un temps va traslladar-se als Estats Units per ocupar el càrrec que ostenta actualment com a vicepresidenta de la marca de joies Anita Ko. Allà també va començar la seva relació sentimental amb l'actor de sèries com Vampire diaries, Tell me a story i Smallville Paul Wesley. Joiera i intèrpret es van casar el 2019, però el matrimoni es va trencar tres anys després, pocs mesos abans que les primeres fotografies amb Brad Pitt sortissin a la llum.

stats