Amor
Gent Famosos 09/11/2022

Cher defensa la seva relació amb un home 40 anys més jove

L'artista, de 76 anys, ha començat una relació amb el productor musical Alexander Edwards, de 36

2 min
Cher sobre la passarel·la de la darrera desfilada de Balmain a París

BarcelonaCher no s'ha preocupat mai del què diran. Almenys en la seva faceta pública. Ho ha tornat a demostrar amb la seva actitud activa a les xarxes per defensar la seva relació amb un home 40 anys més jove que ella. L'artista, de 76 anys, acaba d'estrenar una relació amb el productor musical californià Alexander Edwards –conegut com a AE–, de 36 anys i propietari del seu propi segell musical, anomenat Gloryus. La parella es va deixar veure la setmana passada agafada de la mà per primera vegada per West Hollywood. Anaven a sopar al restaurant Craig's, un conegut local de la zona on van les parelles de famosos que volen confirmar el seu idil·li, ja que sempre hi sol haver fotògrafs a la porta i als voltants.

Després d'aquesta aparició pública, Cher ha hagut de respondre a moltes preguntes a les xarxes, on molts usuaris estan interessats en comentar la vida sentimental de l'artista, que ja tradicionalment havia fet parlar molt la premsa rosa nord-americana. Ara, sobretot, el que més comentaris ha generat són les quatre dècades que separen l'un de l'altre. “L'amor no hi entén de matemàtiques, veu el cor”, ha escrit Cher al seu compte de Twitter, on té més de quatre milions de seguidors, en resposta als que aplaudien la seva decisió de mostrar-se públicament amb Edwards. L'artista afegia al seu tuit una frase del mestre tibetà Sogyal Rinpoche, que li hauria dit en una ocasió: “Algunes persones coincideixen, d'altres es reconeixen”. A banda d'això, Cher també va piular una foto d'ell acompanyada d'un cor.

Cher ha explicat que ella i Edwards es van conèixer durant l'última setmana de la moda de París, aquest setembre, quan ella va desfilar per a la firma parisenca Balmain de la mà del dissenyador Olivier Rousteing. Cher, casada i divorciada en dues ocasions, ha estat clara amb els que opinen que ell potser només està interessat en la seva fama i no amb ella com a persona. "Com tots sabem, no vaig néixer ahir, i el que tinc clar és que no hi ha garanties", diu l'artista en aquest sentit. “Cada vegada que prens una decisió, arrisques. Sempre m'he arriscat… És com soc”, afegeix.

“No ens estic defensant. Els que odien odiaran… Tant se val que siguem feliços i no molestem a ningú”, ha escrit l'artista també a Twitter, on es confessa "enamorada" d'un jove que afirma que la tracta "com una reina". Cher, que ha explicat que la seva família ja coneix Edwards, diu que a pesar del seu amor no està "encegada". L'artista va estar casada amb Sonny Bono entre el 1964 i el 1975 i amb Gregg Allman entre el 1975 i el 1979. Edwards no és el primer company de Cher més jove que ella, ja que al llarg de la seva vida ha sortit amb homes com l'actor Val Kilmer –14 anys més jove– o amb Tom Cruise, que era 16 anys més jove.

Cher va desfilar per a Balmain a la darrera setmana de la moda de París
stats