Maternitat

Dulceida, criticada per fer una festa per revelar el sexe del seu bebè

La parella va reunir amics i familiars per donar-los la notícia que esperen una nena

A.P.
3 min
Dulceida i Alba Paul anuncien que seran mares

BarcelonaLa futura maternitat de la influencer Dulceida no deixa de donar titulars. Aquest cap de setmana ella i la seva parella, Alba Paul, han organitzat una gran festa a la Costa Brava per donar a conèixer a amics i familiars el sexe del bebè que esperen, un mena de celebració importada dels Estats Units, on són habituals les conegudes com a gender reveal party. La festa era per a les persones més properes a la família, però també i sobretot per als milions de seguidors que totes dues tenen a xarxes socials: lluny de quedar-se en celebració íntima, han compartit un videoresum en què se les veu desplegar una pancarta on hi ha escrita la paraula "nena". Després de donar la notícia, totes dues esclaten d'emoció, saltant i cridant, i amics i familiars s'hi uneixen. "Som tan felices! Estem desitjant conèixer-te", diu la influenciadora en el peu de foto.

A banda d'aquest vídeo, que acumula més de 400.000 m'agrada, Dulceida també ha compartit diversos stories de la festa. En un d'ells es veu com van convidar els assistents a fer les seves apostes sobre el sexe del bebè. En un altre, Dulceida sembla insinuar que la nena portarà un nom que començarà amb A, igual que les seves mares, Aida (nom real de la influencer) i Alba.

La llista amb les apostes d'amics i familiars.
Un altre moment de la festa.

Però l'alegria de la parella, considerada un referent de la comunitat LGTBI+, no està exempta de crítiques. Alguns usuaris no han vist amb bons ulls que facin una festa de gender reveal perquè consideren que és una mena de celebració que reafirma les normes binàries de gènere i ignora la realitat de les persones trans o no binàries. En canvi, també hi ha gent que celebra que la parella hagi prescindit d'usar els colors blau i rosa, que tradicionalment s'associen amb nen i nena.

D'ençà que Dulceida va revelar que estava embarassada, les reaccions no s'han deixat de succeir. Davant l'interès dels seus seguidors, va decidir fer una sessió de preguntes i respostes a Instagram durant la qual va revelar detalls del seu embaràs i la seva futura maternitat. Entre altres coses va explicar que es troba bé tot i que té molta son. "Si abans ja era dormilega, ara encara ho soc més. El dia que me'n vaig a dormir més tard són les 12 de la nit", confessava. També va explicar que ella i la seva parella volien esperar que haguessin passat els tres primers mesos de l'embaràs per explicar que serien mares, però que van patir perquè sabien que alguns curiosos havien fet fotos d'elles entrant al ginecòleg i la notícia ja corria per xarxes. "S'ha fet molt pesat haver de vigilar que no es fes públic durant tot el procés", admetia. La parella va anunciar que serien mares a principis de març a través d'Instagram, una publicació que a hores d'ara supera els 800.000 m'agrada.

Abans de la festa de revelació de sexe Dulceida ja havia expressat el seu desig que la criatura que esperen fos nena. "Jo vull una nena, com és típic, però surti el que surti seré feliç", explicava recentment en un acte al qual va assistir. Finalment, sembla que els seus desitjos s'han complert.

stats