Ruptura
Gent Famosos 10/10/2022

Íñigo Onieva es disculpa amb Tamara Falcó dues setmanes després: "Estic destrossat"

L'ex de la filla d'Isabel Preysler s'ha pronunciat per primer cop sobre la seva ruptura

2 min
Tamara Falcó, Isabel Díaz Ayuso i Íñigo Onieva

BarcelonaÍñigo Onieva porta setmanes sent notícia per la seva infidelitat a Tamara Falcó, que va deixar-lo després que es divulgués un vídeo d'ell fent-li un petó a una altra noia en un festival dels Estats Units. A pesar d'això, el relacions públiques encara no havia dit res públicament sobre la seva sonada ruptura, que va tenir lloc una setmana després que ell i Falcó anunciessin que es casarien el juny del 2023. Aquest diumenge a la tarda, sortint d'un restaurant de Madrid, Onieva ha atès els mitjans de comunicació per fer les seves primeres declaracions al respecte.

"Aprofito per tornar a demanar perdó a la Tamara, ho faré les vegades que faci falta. És una cosa que em té totalment destrossat i de la qual em penedeixo. Li he fet mal i li he fallat", va dir Onieva davant d'un grup de reporters molt nombrós, prou per pensar que els havien convocat tots allà. "Si ja és dur haver-la perdut, tota aquesta repercussió mediàtica que està tenint [la ruptura] ho complica molt més. Per tant, no tinc res a celebrar", assegura el relacions públiques, a qui s'ha acusat d'estar sortint de festa durant els dies de l'enrenou mediàtic al voltant de la seva ruptura. "No he anat a cap festa i no tinc ganes de res", afegia Onieva, del qual s'ha dit que des que va transcendir la seva infidelitat ha tingut problemes fins i tot des del punt de vista laboral.

"L'únic que vull és tornar als meus compromisos professionals, estar amb la meva família i els meus amics íntims. Sense el seu suport, del meu equip i dels socis de Lula [un dels llocs on treballa], no hauria pogut gestionar aquesta situació tan complicada d'una forma suportable", deia l'ex de Tamara Falcó, que afegia: "No som ni malvats ni herois, només persones que cometen errors". Per últim, també ha dit que desitja "que això s'acabi com més aviat millor" i ha demanat "respecte" pels seus familiars, "la meva mare, la meva germana i els meus germans, a qui estic profundament agraït perquè m'han mostrat un suport incondicional en aquesta situació tan difícil" i que no poden fer vida normal des de fa un temps perquè els paparazzis els persegueixen a tota hora. "Sento molt que hagin d'estar passant per això i pagant-ne les conseqüències", concloïa.

stats