Efemèride
Gent Famosos 26/11/2022

¿Per què Jennifer Lopez ha esborrat absolutament tot el seu contingut d'Instagram?

La decisió de l'artista ha desconcertat molts dels seus fans en aquesta xarxa, on la segueixen 227 milions de persones

2 min
JLo surt amb  un vell amic  dels paparazzis

BarcelonaLa Diva del Bronx, Jennifer Lopez, ha sorprès els seus seguidors a les xarxes socials en fer desaparèixer tot el contingut del seu compte d'Instagram sense donar cap explicació. A més, l'actriu i cantant ha canviat la seva fotografia de perfil per una imatge llisa negra. És la mateixa que ha col·locat a Twitter i TikTok. L'única xarxa on presenta una imatge de perfil diferent és Facebook, on hi té una imatge també negra, però que inclou la seva signatura a sobre del fons fosc.

"Nou projecte, gran estratègia de màrqueting", va escriure Miguel Ángel a la publicació, un internauta seguidor de la cantant que, al costat de molts altres, van mostrar la seva sorpresa i també el desig de notícies noves respecte al treball artístic de Lopez. Fa dues setmanes, la cantant de Love don't cost a thing va començar les celebracions dels 20 anys del seu àlbum This is me then, llançat el 25 de novembre del 2002, per la qual cosa molts assumeixen que la seva absència a les xarxes té alguna cosa a veure amb aquesta efemèride, cosa que ella no ha confirmat.

L'àlbum va ser molt significatiu per a la també actriu, ja que alguns dels temes havien sorgit de la inspiració que li va suposar el seu incipient idil·li amb l'actor Ben Affleck, amb qui es comprometria el mateix any de la sortida del disc. Entre aquestes cançons es troben Dear Ben o Jenny from the block. Aquesta última va comptar amb un polèmic vídeo que explicava la persecució dels paparazzis en què apareixia l'actor de Good Will Hunting (1997) .

No obstant això, dos anys més tard, López anunciaria per mitjà d'un comunicat que la relació havia arribat al final i no va ser fins al cap de 17 anys que la parella –anomenada pels seus fans com a "Bennifer"– va reprendre la seva relació sentimental i va concretar el seu amor amb un casament íntim, del qual en vam poder conèixer molts detalls, a Las Vegas, el juliol del 2022. Lopez actualment compta amb 15 milions de seguidors a TikTok, 227 milions a Instagram, més de 45 milions a Twitter i 60 milions a Facebook.

stats